OGZL.net sosyal platform
Üye Girişi »

Yeni başlık gönder    Cevap gönder

'Vejetaryen Beyin Salatası':  Forum: Üst komşunuz henüz yeni evli genç bi çift, ama her gece ...

forumlarda ara:

Yazar
Üst komşunuz henüz yeni evli genç bi çift, ama her gece o malum sesleri duymaktan bıktınız, bu durumu nasıl aşarsınız ?
İşte size yepyeni taze fikirler Kahkaha Kahkaha Kahkaha

13 Şub 2008 01:03

[Offline] Mesaj gönder    
Gece yattığımızda mevcut ritmik sesleri bastırması için yüksek sesli metal müzik dinleyerek uyumaya çalışılabilir Very Happy Very Happy

13 Şub 2008 01:04

[Offline] Mesaj gönder    
Gece yatarken kulaklar yazdan kalma bi tuzlu su tıkacıyla tıkanabilir Wink

13 Şub 2008 01:06

[Offline] Mesaj gönder    
Annemize, annecim üst komşudan geceleri garip sesler gelio diyip safa yatıp annemize işi paslıyabiliriz, onun bi büyük edasıyla yeni evli çiftle gidip konuşması beklenebilir Very Happy

13 Şub 2008 01:07

[Offline] Mesaj gönder    
Yada komşumuzun sabit hatlı telefon numarasına ulaşılır. gece yarısı düello başladığında zırt pırt telefon çaldırılır, mevcut ortamda konsantrasyon bozulduğundan ses bi nebze kesilebilir Kahkaha Kahkaha

13 Şub 2008 01:07

[Offline] Mesaj gönder    
Gece yarısı tam iş çığrından çıkmak üzereyken komşunun kapı zili çalınır ve ‘varsa annem yoğurt mayalamak için bi parça yoğurt istiyo’ diyip o gece kurtarılabilir Kahkaha Kahkaha Kahkaha

13 Şub 2008 01:08

[Offline] Mesaj gönder    
Yine adrenalin seviyesi arttığı bir anda, tam sesler senkronize olarak yükselmeye başladığında, onları bastıracak şekilde alttaki dairemizden ritmik olarak siz devreye girebilirsiniz. Maksat onlara kendimizi duyurmak ve _ yeter artık her gece her gece sizin üç beş kelimeyi geçmeyen senkronize ses demetlerinizi duymak istemiyorum u anlamaları sağlanabilir Razz Razz

13 Şub 2008 01:10

[Offline] Mesaj gönder    
Onlar evde olmadığı bir günde kapılarına bir not kağıdı bırakılabilir _ben alt komşunuz Latif, lütfen evde yemek yerken ağzınızı şapırdatmayın, ben alt katta bu seslerden dolayı yemek yiyemez hale geldim, diyerek aslında evin ses izolasyonunun hiçte iyi olmadığını, duvarların kalınlığına güvenerek hayvanlar gibi sevişmemeleri gerektiğini anlamaları için onlara son bi şans daha verilebilir.
Eğer anlamamakta direnirlerse, onlar iş üstündeyken alttaki dairemizden _hey dostum sana kaçkere söyledim yemek yerken ağzını şapırdatma die bağırarak olayı anlamaları sağlanabilir Kahkaha Kahkaha

13 Şub 2008 01:11

[Offline] Mesaj gönder    
Ne yapılır ne yapılır ? hiç bişi olmadı onlara karşı atakla cevap verilebilir, arayıp araştırılıp el altından pavarottinin gizli sex kasedi temin edilir (Ali Kırca kıvamında)
Odamıza 5+1 ses sistemi kurulur, tam üst katta mevcut durum gerçekleşmek üzereyken pavarottinin cd si son ses izlemeye başlanır (o iş öle olmaz böle olur gibisinden bi hava yaratılmış olur)

13 Şub 2008 01:12

[Offline] Mesaj gönder    
bunları denedim hala başaramadım pozisyonundaysanız, o zaman pozisyon değiştirilir ve o daire gözden çıkarılır, yeni bi daireye taşınılabilir Smile Smile

13 Şub 2008 01:17

[Offline] Mesaj gönder    
Yeni başlık gönder   Cevap gönder

'Vejetaryen Beyin Salatası':  Forum: Üst komşunuz henüz yeni evli genç bi çift, ama her gece ...