Sakin sessiz bi akşam, iki elin arasına kafayı alıp, ne yapılması gerektiği sigara eşliğinde 1 saat kadar düşünülür, ardından düşüncelerinizi hayata geçirebilmek için ertesi gün 1 şişe alkol alınır ve işe girişilir..
Arkadaşınıza bu konu açıklanabilir. Bak hayatım, seninkine dikkat et, bi kaç kere yakaladım, herifin(kızın) gözü dışarıda, ona mukayet ol, tadında ince ayar çekilir
Konuyu anlaması için mevcut gözüdışarda kişiye bi kilo Çengelköy bademi alınır,
çok taze, yoldan geçiyodum, canım çekti, seni düşünerekten bunlarıda sana aldım, afiyet olsun, diyip karşı tarafa nazik ama anlamlı bi jestte bulunulur
Haydar Dümen aranabilir. Azgın bi kişilik tarafından çembere alındım haydar bey, çember giderek daralmakta, ama ben bu çembere ait bi küme elemanı dilim ve bu kesişim kümesinden çıkmak istiyorum, bana acil bi sıvışma denklemi lazım’ diyip yardım talep edilir
Mevcut kur yapan şahsiyet kenara çekilir, bu yaptığının doğru olmadığı, en yakın arkadaşınızın sevgilisi olduğu, bu davranışının her şeyi mahvedeceği gerçeği ona anlatılır, mevcut şahsiyette hala anlama sorunu varsa, günah benden gitti diyip gereken adımlar atılır ama bu bi gecelikti diyip aranızda kalması için mevcut kişiye ant içtirilir
Yada hiç polemiğe girmeden, canınızın sıkkın olduğu bi günde, Aman beee lanet olsun, gel bakalım bu gecede ben şeytana uymak istiyorum diyip şeytanın kulağı çekilir, mevcut ortamdaki elektrik alınır