OGZL.net sosyal platform
Üye Girişi »

Yeni başlık gönder    Cevap gönder

Sinema:  Forum: Pathfinder

forumlarda ara:

Yazar

jorisvoorn

[breezer]

Karl Urban abimiz (Yüzüklerin Efendisi-Eomer) benzer rolde. Ama devşirme bir Kızılderili kendisi. Bu arada filmdeki Kızılderililer Western'lerdekilerden farklı. Ormanda yaşıyorlar ve Kızılderili ile Apocalypto'daki yerliler arasında sıkışmış tipler. Nordic abiler gelmeden önceki neşeli ve sevgi dolu hayatları da küçük kız motifiyle pekiştirilmeye çalışılmış. Velhasılı kelam, pek bi denyo geldi bana. Gerçi savaş sahneleri fena değil ama abicim yavaş çekim olunca iş bitiyor mu? 13. Savaşçı'nın tırnağı bile olamaz. Afişe kanıp gitmeyin gözlerinize yazık. Güzele bakın, bundan iyi. Sevap yazar hiç değilse.

16 Ağu 2007 10:01

[Offline] Mesaj gönder    
foto

pongolle

[florent]

henüz izlemedim ama kısır geçen yaz sezonundan sonra fragmanları çok cazip geldi.

09 Eyl 2007 15:03

[Offline] Mesaj gönder    
foto

pongolle

[florent]

evet sonunda izleyebildim. ve açıkçası biraz da hayal kırıklığına uğradım. ben vikinglerle kızılderililer arasında toplu bir mücadale beklerken, vikinglere karşı ben tek siz hepiniz havası oluşmuş maalesef. rambomsu. bi ara ormana dalan kızılderilileri görünce dedim tansiyon yükseliyor diye ama onlarda pıtır pıtır kızılderili rambo arkadaşımızın vikingler için kazdığı kuyuya döküldüler.

bir diğer rahatsız edici nokta da vikinglerin kzılderililere saldırmasının bir temele oturtulamaması olmuş. ne yiyecek, ne toprak, ne kölelik (bunları tasvip ettiğimden değil, sadece filme bakış açısı olarak) sadece öldürmek için okyanusları aşmaları, dağları aşmaları, 30 cm enindeki patikalarda yürümeleri çok saçma olmuş..

hiçbir şeye değil, o güzelim film afişinin kurban olmasına üzüldüm...

25 Eyl 2007 16:54

[Offline] Mesaj gönder    
Yeni başlık gönder   Cevap gönder

Sinema:  Forum: Pathfinder