OGZL.net sosyal platform
Üye Girişi »

Yeni başlık gönder    Cevap gönder

Sinema:  Forum: ille de türk filmleri

forumlarda ara:

Yazar
eski ve yeni hiç farketmez...türk filmleri kadar güzel filmler yoktur.duygularını bu kadar güzel gerçekçi ifade edebilen oyuncular yok..hepsini seviyorum..Mustafa hakkında herşey,Propoganda,Eve dönüş,Beynelmilel,Son Osmanlı Yandım Ali,Takva,Anlat istanbul,duvara karşı,Korkuyorum Anne(eh işte),Gora,Herşey Çok güzel Olacak,Organize işler, Küçük Kıyamet(eh işte),Umut Adası,Barda,Hokkabaz,Çiçek Abbas,Eşkiya,Dabbe,Polis,Sınav,İlk Aşk,Gönül Yarası,Kalbin zamanı,Yazı Tura,Rus Gelin ve digerleri ..falan gibi filmleri izlemeden kimse ben film izledim demesin.

14 Ağu 2007 17:10

[Offline] Mesaj gönder    
foto

hayal et lan

[takılıyor]

şimdi bence turk filmlerine yaklaşım biraz daha degisk olmalıdır.. bi kere sinema açısından gerçekçi olursak, yönetmen marifetleri olsun yada bitçe olarak düşünelim, pek iç açıcı filmler degiller genelde.. ama tabi hepimizin turk olması bize filmdeki bi sahnenin yasanabilirliginin daha fazla olmasını hissettirdiginden dolayı cekilern filmler dramatik acıdan daha bi doyurucu oluyor.. burda turk filmlerini kötülemiorum tabi kensinlikle.. bütün türk filmlerini arkadaşın dedigi gibi severek izlemişimdir..

10 Eyl 2007 02:05

[Offline] Mesaj gönder    
Yeni başlık gönder   Cevap gönder

Sinema:  Forum: ille de türk filmleri