OGZL.net sosyal platform
Üye Girişi »

Yeni başlık gönder    Cevap gönder

ATATÜRKiye:  Forum: HALA ANLAMAYANLARA TEKRAR EDELİM

forumlarda ara:

Yazar

exitmusic

[İLLet]

Tayyip Diyor ki ; Ey benim okuyup araştırmayan halkım :

1- Şehidinize hakaret ettim, anlamadınız
2- Ermeni Yahudi demeden ülke varlıklarını satıp, egemenliğimizi devrettim, anlamadınız
3- Kendi ülkemi bölen projenin Eş Başkanı'yım dedim, anlamadınız
4- Erbakan bile "AKP' yi siyonistler kurdurdu" dedi ki doğru, anlamadınız
5- Türkiye yi katmerli bir borcun altına soktum, toprakları sattım,anlamadınız
6- Barzani ve Talabani ile kolkola girip kendi askerimizi dışladım, anlamadınız
7- Din, müslümanlık,islam dedik 4 yıl boyunca rekor sayıda kilise açtırdım, bu nasıl müslümaklık demediniz ve yine anlamadınız.
8- Ogluma acık acık gemi aldım, alenen 4 senede onu da trılyoner yaptım anlamadınız
9- Malıye bakanıyla elele verıp yedı sulalemıze yetecek paraları goturduk anlamadınız
10- Teroristbasına sayın dedim anlamadınız
11- Ulkeyi en yuksek faizle borçlandırdım anlamadınız
12- 2002 dekı secım oncesi dokunulmazlıkları kaldıracam diye yalan soyleyıp sonra bı daha lafını bıle etmedım anlamadınız
13- Derdini söyleyen vatandaşa ...iktir çektim anlamadınız.

Üstüne üstlük bütün bunları tembel muhalefette size iyi anlatmayınca, sandıktan hooop ben çıktım. Hi

Şimdi bir 5 yıl daha sizleri ben sevmeyim de kimler sevsin.
Bu 5 yılda da yapacagımı yaparım, ondan sonra ister seeeç ister seçme.
Nasıl olsa kalkıp yüzünüze sövsem yine %30 alırım .
Canım koyunlarım benim. Twisted Evil

İŞTE BUNUN İÇİN GİRİŞİM ZAMANI

Düşünün, henüz yasa dışı değil !

www.bizkackisiyiz.com

04 Ekm 2007 18:04

[Offline] Mesaj gönder    
akp denen ucubenin kuruluşu aşamasında amerikan büyükelçisinin bulunması bile bu ucube hakkında yeterli bilgi sahibi olmamızı sağlıyor aslında. kuruluşu aşamasında kırklareli ilimizde bulunan bir çiftliğe tayyip efendiye danışman olması için zorla götürülen pırıl pırıl bir insan, oradan kaçmış (tayyip efendide başbakan olacak potansiyeli göremediğinden) ve sonucunda zapsu gibi adamlar başbakanın etrafını sarmıştır. neticede ne oldu? pkk neredeyse yasallaşma aşamasına geldi. tansu çillerin yarım bıraktığı tarımın bitirilip, tohum üretimi yapılmaması ve buna bağlı olarak israilden kısır tohum getirilmesi işi sonuçlandırıldı. gidin güneyde alacak toprak bulun bakalım. yok. fethiyede ingilizler belediye başkanına çıkıp, duyuruların ingilizce olarak da yapılmasını istediler. siz bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak ingilterede bunu talep edebilir misiniz? edersiniz elbet. ama alacağınız cevap bellidir. başkan bunu kabul etmedi. ama bu sadece fethiye. ya diğer bölgeler ne olacak? hadi boşverin tatil bölgesine yerleşmiş adamı. boş verin çünkü çocukları bizim okullarımız da eğitim alıyorlar. işletmelerin durumu nasıl olacak? tekeli babalar gibi sattı. diğerlerinden bahsetmeye dilim varmıyor. petkimi 20 günlük borç faizi karşılığında verdi. diyecekler ki bizim vatandaşlarımız da avrupada mülk sahibi. nedir ki, toprağımı alıp götürecekler? pek çok avrupa ülkesinden bir yabancı olarak mülk alabilirsiniz. ama toprak alamazsınız. her yanımız sarıldı. ekonomik savaş veriliyor. silahla yapamadılar. para ile yapmak istiyorlar. ne silahla ne parayla, kendi adıma konuşuyorum teslim olursam namerdim.

13 Ekm 2007 01:23

[Offline] Mesaj gönder    
Yeni başlık gönder   Cevap gönder

ATATÜRKiye:  Forum: HALA ANLAMAYANLARA TEKRAR EDELİM