OGZL.net sosyal platform
Üye Girişi »

Yeni başlık gönder    Cevap gönder

ATATÜRKiye:  Forum: SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR.

forumlarda ara:

Yazar
Dün inanılmaz büyük bir hayal kırıklığı yaşadım... Koskoca cumhuriyeti kimlere teslim ettik. Gece boyunca sinir krizleri geçirdim. Bu insanlar içinmi çırpınıyorum ben diye. Ancak; sabah kalktığımda yeni bir güne yeni bir umutla başladım. Mücadele şimdi başlıyor. Asla vazgeçmeyeceğim. Kendi çapımda ne yapabilirsem, ne kadar yapabilirsem. Bu yoldan dönmedim, dönmeyeceğim. En kötüsünün ne olduğunu düşündüm biliyormusunuz. "Ya umutlarda biterse?" Umutlarım asla bitmeyecek. Buradaki ATATURKİYE Grubunda onbinlerce üye olmasa bile bitmeyecek. Ben yaşadıkça umut hep var olacak. NE MUTLU TÜRÜM DİYENE!

23 Tem 2007 16:23

[Offline] Mesaj gönder    
ben gruba yeniş yazıldım daha dogrusu bu grubu yeni gördüm benim elimden gelen yapabilecegim bişeler warsa yapmak isterim. bu aralar ülkemizin atatürkçü genclere ihtiyacı war

29 Tem 2007 11:32

[Offline] Mesaj gönder    
Sizler gibi genc arkadaslar oldukca umudumuz artarak devam edecek. Burada sizleri görerek bari mutlu ve umutlu olabiliyorum.

29 Tem 2007 22:15

[Offline] Mesaj gönder    
işallah yüce ATATÜRK'ün izinden yolundan emrinden yürüyen benim gibi nice türk gencleri cıkacaktır......

31 Tem 2007 00:52

[Offline] Mesaj gönder    
Kesinlikle Atatürkçüler çoğalarak gelecektir arkadaşlar. Yeterki sizler sessiz kalmamayı öğrenin, sizlerin sesleri şerefsizlerden fazla çıksın. Biz varız, bizler güçlüyüz ve bizler hep olacağız. Ancak üzüldüğüm bir konu var. Şurada futbol takımlarının üyeleri bile bizden daha fazla. Ne kadar acı değil mi?

01 Ağu 2007 20:28

[Offline] Mesaj gönder    
foto

fjinnn

[siyahbeyaz]

göz yaşlarına boğuluyorum atatürkün izinden giden bizim gibi gençleri gördükçe yanlız olmadığımı bilmek inanılmaz bir güven veriyor bana geleceğimiz için

22 Eyl 2007 13:20

[Offline] Mesaj gönder    
Yeni başlık gönder   Cevap gönder

ATATÜRKiye:  Forum: SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR.