OGZL.net sosyal platform
Üye Girişi »

Yeni başlık gönder    Cevap gönder

İzmirliler:  Forum: Grup kurucusu kimdir?

forumlarda ara:

Yazar

adviser

[İzmirliler]

1983 İzmir-Torbalı doğumlu. İlköğrenimini Kazımpaşa İlköğretim Okulu'nda, ortaöğrenimini ise Torbalı İmam Hatip Lisesi'nde tamamladı. Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünde öğrenim gören Ömer Günaydın, Torbalı'da yerel yayın yapan Torbalı Hilal Gazetesi'nde Muhabirlik, Yayın Koordinatörlüğü görevlerinde bulundu. Daha sonra ise yine Torbalı'da yerel olarak yayın yapan günlük Büyük Torbalı Gazetesi'nde Genel Yayın Yönetmenliği yaptı. Siyasete ilk olarak Fazilet Partisi'nde Torbalı İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak başladı. Daha sonra ise bu partinin kapatılmasından sonra AK Parti'de Torbalı İlçe Teşkilatı'nın kurucu üyesi olarak yer aldı. Torbalı Gençlik Derneği'nin de kurucularından olan Ömer Günaydın, halen Anadolu Basın Birliği ve Torbalıspor Kulübü üyesidir. Ömer Günaydın 2 yılı aşkın bir süredir AK Parti Torbalı İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak görev yapmaktadır.

04 Eyl 2007 10:04

[Offline] Mesaj gönder    
foto

ELFY

[15.01.]

grubunuza yeni katıldım yanlışım varsa affola. lakin bu özgeçmişi yazmanızı grup üyeleri mi istedi. çok alakasız bişey gibi geldi bana da.

28 Eyl 2007 17:33

[Offline] Mesaj gönder    
Yeni başlık gönder   Cevap gönder

İzmirliler:  Forum: Grup kurucusu kimdir?