OGZL.net sosyal platform
Üye Girişi »

Yeni başlık gönder    Cevap gönder

GENÇ FENERBAHÇELİLER:  Forum: fenerbahçede görmek istediniz görmek istemediniz oyuncular

forumlarda ara:

Yazar
evet arkadaşlar ligi şampiyon olarak bitirdik artık önümüzde koskoca bir maraton var şampiyonlar ligi veya uefa birde lig kupalar
dogal olarak transferler olacak sizin istekleriniz yorumlarınız bekliyorum

24 May 2007 14:21

[Offline] Mesaj gönder    
bence yönetim taviz vermeyerek doğru bir politika izliyor. ziconun oynattığı futbol aslında uzun zamandır aradığımız futbol du fakat ziconun sahaya müdahale konusunda daumdan da beter olması, öne geçtiğimiz maçlarda takımın geri çekilip oyunu tamamiyle rakibe bırakmasını seyretmesi en önemli eksileri. bence deivid gönderilip yerine kluivert tarzı bir forvet getirilmeli. Tümerden boşalan yere ise mücadeleci ve teknik bir orta saha alınmalı. Para konusunda orta saha oyuncusundan kesmeyeceksin bunu appiah ve aurelio ile bizzat yaşadık.defansta bence lugano kalmalı , edu yerine hava toplarına hakim bir defans getirilmeli fenerin yediği gollere bakarsak büyük bir kısmı yan top ve hava topları...

25 May 2007 21:42

[Offline] Mesaj gönder    
fenerbahçede DENİZ BARIŞ bana kalırsa oynamamalı kişilik olarak kendisini çok takdir etsemde oynadığı futbol olarak gözümüze hitap etmediğinden yanayım,JULIO BAPTİSTA klasında bir forvet ise her takıma nasip olmaz takıma gelirse faydalı olcağına inanıyorum....

31 May 2007 03:59

[Offline] Mesaj gönder    
foto

dammlaa

[pm yooqq:]

ben sadce serkan kalsın istiyorum trabzona felan gitmesin: (

09 Haz 2007 11:49

[Offline] Mesaj gönder    
Büyük olasılıkla trabzonla da anlaştı sanırım.Bana kalırsa da Serkan iyi bir oyuncuydu Trabzonspor'a gitmezse iyi olur ancak şahsi fikrim gitme ihtimali %90 Confused

10 Haz 2007 02:50

[Offline] Mesaj gönder    
Yeni başlık gönder   Cevap gönder

GENÇ FENERBAHÇELİLER:  Forum: fenerbahçede görmek istediniz görmek istemediniz oyuncular