OGZL.net sosyal platform
Üye Girişi »

Yeni başlık gönder    Cevap gönder

GENÇ FENERBAHÇELİLER:  Forum: fenerbahçe: beşiktaş maçı maç öncesi sohbet

forumlarda ara:

Yazar
arkadaşlar geldi çatı birderbidaha gerçi galatasaray derbisini tutmasada zevk açısından derbi sayılır sezonun ilk maçını biz kazan mıştık şimdi asılmaçlar başladı fenerbahçenin durumu belli kadrosu belli görünen o ki favoriyiz gene ama asıl sorun o bizim şansımız bjk ye gülmüyor egri oturup dogru konuşalım galatasarayın bize şansı tutmadıgı gibi bunlar biyana inşallah maç önce si maç sonrası olaylarla degilde maç içindeki performanslarla ve güzellikle konuşulmasını temeni ediyorum inşalah kazanan taraf inşalah biz olacaz ama maçın berabere bitmeside bir olanak şampiyonlar ligi maçını düşünürsek ben maçta olacam herzaman ki gibi kombinemle birlikte inşalah güzel bir maç izleriz ama bu beşiktaş bu futbola biyere gelemez istatislik bilgiler ortada tek şansları bizim şansızlıgımız olması başka söze gerek varmı ama ben takımımıza inanıyom en kötü sonuç berabere biter tüm fenerbahçe cami asına inşalah hayırlı olur maç tan sonrada yenilsek te yen sek te burda olacam maçın ana lizini maç bitince konuşuruz
tekkorkum hakem hataları olur alah o hakemede kolaylık versin
görüş mek üzere ben mekana dogru kaçiyim malum maç trafigi yogun olur beşiktaşlılarıda maça bekliyoz roberto carlos gibi bir futbolcuyu izlemek sizinde hakınız Kahkaha Kahkaha

03 Kas 2007 10:09

[Offline] Mesaj gönder    
Yeni başlık gönder   Cevap gönder

GENÇ FENERBAHÇELİLER:  Forum: fenerbahçe: beşiktaş maçı maç öncesi sohbet