OGZL.net sosyal platform
Üye Girişi »

Yeni başlık gönder    Cevap gönder

Forumlar:  Okuma: bu kadar mükemmellik

forumlarda ara:

Yazar

35 AML 35

[..MAVİ..]

5120 mesaj

tanrı 6. günün geç saatlerine kadar kadını yaratmakla meşguldü..bir melek yanına yaklaştı ve:

"neden bu seferkine bu kadar zaman harcıyor sunuz" dedi.

tanrı yanıtladı:"onu nasıl yarattığımı öğrenmek ister misin?"

"o yıkanabilir ama plastikten değil, 200 den fazla oynar ekleme sahip ve her çeşit yemeği yapabilir, kalbinde birden çok çocuğa yer verebilir, incinmiş dizden kırık kalbe kadar herşeyi sewgiyle iyileştirebilir ve en önemlisi bunu sadece iki elle yapabilir."

melek çok etkilenmişti."sadece iki el... bu imkansız! bu standart bi model mi?? bir güne bu kadar emek..yarına kadar dinlenin efendim, onu sonra tamamlarsınız." dedi.

"olmaz" dedi tanrı. "eserimi tamamlamaya az kaldı, onun kalbimde apayrı bi yeri olacak.." "o hasta olduğunda kendi kendisini iyileştirebilir ve günde 18 saat çalışabilir." dedi tanrı.

melek kadına yaklaştı ve ona dokundu."ama siz onu çok yumuşak yaratmışsınız efendim". dedi.

"evet öyle" dedi tanrı."ama ayrıca güçlü de yarattım.onun nelere dayanıp, nelerin üstesinden gelebileceğini tahmin bile edemezsin."

"peki düşünebiliyor mu?" diye sordu melek.

tanrı yanıtledı: "düşünmekle kalmıyor, nedenini sorguluyor ve tartışıyor da!"

melek kadının yanağına dokundu."tanrım bu yaratık su sızdırıyor galiba!! ona çok şey yüklemiş olmalısınız" dedi.

tanrı: "su sızdırmıyor...o gözyaşı diye düzeltti"

"ne için" diye sordu melek.

tanrı yanıtladı: " gözyaşları onun üzüntüsünün, tasalarının,sevgisinin, yalnızlığının, çektiği acıların, gururunun göstergesi"

bu yanıt meleği çok etkiledi." efendim siz bir dahisiniz.herşeyi düşünmüşsünüz kadın gerçekten muhteşem" dedı

evet öyle.kadınların erkekleri şaşırtan güçleri var.sıkıntıyla başaçıkabilir ve çok ağır yükleri taşıyabilir, mutluluğu, sevgiyi ve zekeyı elinde tutar. çığlık atacak hale geldiğinde gülümser. ağlayacak gibi olduğunda şarkı söyle. mutlu olduğunda ağlar:)) ve korktuğunda kahkaha atar.

inandığı şey uğruna savaşır. adaletsizliğin karşısındadır.

yeni çözüm önerilerine her zaman açıktır.

ailesi için canını feda etmeye hazırdır. en kötü anında dostunun yanındadır.sevgisi koşula bağlı değildir.

çocuklarının başarılarıyla sevinç gözyaşı döker. arkadaşlarının başarısıyla gururlanır.

doğum ve evlilik heberleri onu dünyanın en mutlu insanı yapar. bi akrabası veya arkadaşı öldüğünde yüreği kan ağlar. fakat kendisinde hayatla mücadele etcek gücü bulur.

bir öpücüğün, bir kucak açışın kalpleri iyileltireceğini bilir.

onun bir tek yanlışı wardır: kendisinin paha biçilemez bir varlik olduğunu her zaman unutur!!

unutanlara hatırlatmış olalımSmile)

04 May 2008 21:57

[Offline] Mesaj gönder Bu mesajı rapor et     Alıntıyla Cevap Ver
Yeni başlık gönder   Cevap gönder

Forumlar:  Okuma: bu kadar mükemmellik