OGZL.net sosyal platform
Üye Girişi »

Yeni başlık gönder    Cevap gönder

Forumlar:  Spor: adanademirspor

forumlarda ara:

Sayfa:   Önceki   

Yazar

catman

1042 mesaj

budefa temmeli geliyoruz..
raydan çıktık geliyoruzzzzz Cool
finaldeyiz cuma günü 18:00 da trt 2 den izzleyebilirsiniz Very Happy

27 May 2008 22:24

[Offline] Mesaj gönder Bu mesajı rapor et     Alıntıyla Cevap Ver
foto

catman

1042 mesaj

güngörenide yenip geliyoruzzzzzz Cool

29 May 2008 08:14

foto

catman

1042 mesaj

saat 17:00 da trt 2 canlı veriyor maçı....

30 May 2008 12:37

foto

catman

1042 mesaj

adana demirspor'un güngören belediyespor ile bugün oynayacağı tff 2. lig play-off final maçı için adana büyükşehir belediyesi'nin kaldırdığı ücretsiz otobüslerle konya'ya giden taraftarlar izdihama neden oldu. otobüslerin yetersiz olduğunu ileri süren bazı taraftarlar, d-400 karayolunu trafiğe kapattı.

büyükşehir belediyesi'nin, günler öncesinden, adana demirspor ile güngören belediyespor arasında konya büyükşehir belediyesi atatürk stadı'nda oynanacak ve bank asya 1. lig'e çıkacak 3. takımın belirleneceği final maçına taraftarların ücretsiz taşınacağını duyurması nedeniyle, mavi-lacivertli taraftarlar belediye binasının önüne akın etti. sabahın erken saatlerinden itibaren belediye önünde toplanan taraftarlar, araçların sürekli dolu gelmesi nedeniyle isyan bayrağı açtı.

türkkuşu kavşağı'nda d-400 karayolunu trafiğe kapatan taraftarlar, yola yatıp uzanarak trafik akışını engelledi. polisin çabaları sonucu yolu trafiğe açan adana demirspor taraftarları, bu kez de belediye binası önündeki atatürk caddesi'ni trafiğe kapattı.

belediye önünde slogan atarak organizasyonu protesto eden taraftarları, makamından çıkan büyükşehir belediye başkanı aytaç durak sakinleştirmeye çalıştı.

durak'ın, kiralanan minibüs ve otobüslere ilave olarak halk otobüslerinin de taraftarları konya'ya taşıyacağını açıklaması üzerine, taraftarlar bu kez "büyük başkan" şeklinde slogan attı.

başkan durak'ın talimatıyla gelen otobüslere akın eden taraftarlar, adeta birbirlerini ezdi. araçların altında kalma pahasına hareket halindeki otobüslerin kapılarına yönelen taraftarlar, izdihama neden oldu.

final maçında takımlarının yanında olmak isteyen binlerce adana demirspor taraftarı, büyükşehir belediyesi'nin kaldırdığı ücretsiz otobüslerle konya'ya hareket etti.

30 May 2008 14:52

foto

amoresperros

[el perro]

7920 mesaj

noldu iddaalıydınız.

teker patladı galiba.

müdür realmadrid değilsiniz he salladın salladın boşa gitti.

ne diyim geçmiş olsun işallah başka bahara.

31 May 2008 23:43

foto

Chica

[Şam-Pi-Yon]

1034 mesaj

amoresperros demiş ki:
noldu iddaalıydınız.

teker patladı galiba.

Very Happy

küçük görünce karşındaki takımı böyle oluyor

01 Haz 2008 00:48

foto

catman

1042 mesaj

amoresperros demiş ki:
noldu iddaalıydınız.

teker patladı galiba.

sen pek bı sevınmısın buna .
bız amatorde olsak demısporluyuz bız takımımızı yuz ustu bırakıp gıtmeyız ..
bızle ılgılı bı derdın varsada bıleyım...

05 Haz 2008 09:51

foto

catman

1042 mesaj

chica demiş ki:

Very Happy

küçük görünce karşındaki takımı böyle oluyor

macı ızledıysen topla oynama yuzdelerı atakları gorduysenaradakı farkı anlamıssındır..
tek hatamız bızım aptal baskanın acıklamalarıdırkı sporla alakası olmayan aptal herıfını bırısıdır kendısı defolup gıtmesını beklıyoruz...

05 Haz 2008 09:53

foto

amoresperros

[el perro]

7920 mesaj

catman demiş ki:

sen pek bı sevınmısın buna .
bız amatorde olsak demısporluyuz bız takımımızı yuz ustu bırakıp gıtmeyız ..
bızle ılgılı bı derdın varsada bıleyım...

farzetki 5 ligde oynayan sıradan bi takımla derdim var ve sende bunu bildin.

sonuç?

klavye ağalığının lüzumu yok. ben kötü bişey yada hakararet içermedim.

biraz ayanız yere bassın?

he basmadımı çıkar bi belediye takımı dur bakalım sen biraz daha aşalarda takıl der.

05 Haz 2008 23:29

foto

catman

1042 mesaj

amoresperros demiş ki:

farzetki 5 ligde oynayan sıradan bi takımla derdim var ve sende bunu bildin.

sonuç?

klavye ağalığının lüzumu yok. ben kötü bişey yada hakararet içermedim.

biraz ayanız yere bassın?

he basmadımı çıkar bi belediye takımı dur bakalım sen biraz daha aşalarda takıl der.

arkadas biz demirsporluyuz amatörde olsak takımımızı desteklemeye gideriz o stadı doldururuz sesımız kısılana kadarda bagırırız klavye ağalığı yapmıyorum .. benim gözümde takımım milli takımdan sonraki en buyuk takım kımsede bunu yargılayamaz arkadaşım...

06 Haz 2008 15:04

foto

amoresperros

[el perro]

7920 mesaj

catman demiş ki:

arkadas biz demirsporluyuz amatörde olsak takımımızı desteklemeye gideriz o stadı doldururuz sesımız kısılana kadarda bagırırız klavye ağalığı yapmıyorum .. benim gözümde takımım milli takımdan sonraki en buyuk takım kımsede bunu yargılayamaz arkadaşım...

ben yargılamıyorum haddim olmaz bi taraftarın takımı hakkındaki düşüncelerini yargılamak.

ama insanlar iddaalarını abartıklarında bende hakaret içermeden bu durumu eleştirdiğimde yok haberim olsun yok zorunamı gitti laflarına gerek yok.

06 Haz 2008 22:16

foto

catman

1042 mesaj

amoresperros demiş ki:

ben yargılamıyorum haddim olmaz bi taraftarın takımı hakkındaki düşüncelerini yargılamak.

ama insanlar iddaalarını abartıklarında bende hakaret içermeden bu durumu eleştirdiğimde yok haberim olsun yok zorunamı gitti laflarına gerek yok.

sahada oynan oyunu gordun eger ızledıysen macı ezdık ama sanssız bır seklıde bız devrıldık forvetımızın becerıksızlıgı ve futbol tabırıyle topun bızı sevmemsı artık bılmıyorum bızım sut oranımız 33 kaleyı tutan 18 adamların sut oranı 6 kaleyı tutan 2 topla oynama yuzdelerı %65 le bız ama bazen olmayınca olmuyor..
bızım bu sezon harcadıgımız para klup butcesı 20 trilyon yanlıs deıl bu rakam dogru toplasan oynadıgımız lıgı satın alırız ama dedıgım gıbı olmayınca olmuyor bırde baskanın kotu olunca futbboldan anlamayan bı herıf olunca bu duurmlara dusebılıyorsun...

07 Haz 2008 09:58

foto

amoresperros

[el perro]

7920 mesaj

futbolda bir tabir var.

top yuvarlaktır.

geçmiş olsun.

umarım seneye dilediğiniz yerde olursunuz.

07 Haz 2008 11:09

foto

catman

1042 mesaj

amoresperros demiş ki:
futbolda bir tabir var.

top yuvarlaktır.

geçmiş olsun.

umarım seneye dilediğiniz yerde olursunuz.

inşallah hakettiğimiz yere gelir.
trübün olarakta renk katarız 1.lige

09 Haz 2008 13:44

foto

catman

1042 mesaj

lig baslayacak bız hala kongre yapıp yonetımı olusturamadık. Evil or Very Mad

28 Tem 2008 14:28

foto

catman

1042 mesaj

nevşehir’de kamp çalışmalarını aralıksız sürdüren adana demirspor, süper lig deneyimi olan eski beşiktaş’lı futbolculardan kasımpaşaspor’lu yasin sülün, fenerbahçe altyapısından yetişen malatyaspor’lu ulaç çağlayan ve sivasspor’dan emre efe ile anlaştı.

peri tower otel’de düzenlenen imza töreninde orta saha oyuncuları yasin, ulaç ve sağ kanatta görev yapan emre, kendilerini mavi-lacivertli renklere bağlayan 2 yıllık sözleşmeye imza attılar.

11 Ağu 2008 14:32

foto

catman

1042 mesaj

adana demirspor’un transfer atağı devam ediyor. mavi-lacivertliler süper lig deneyimli kaleci şenol karagöl ile anlaştı. şenol, bursaspor, antalyaspor ve diyarbakırspor’ın yanı sıra, son olarak orduspor’un kalesini koruyordu

11 Ağu 2008 14:32

Yeni başlık gönder   Cevap gönder

Forumlar:  Spor: adanademirspor

Sayfa:   Önceki