sizden özür diliyoruz!
türk sporuna yaptığınız bunca hizmetin karşılığı bu olmamalıydı!
biliyoruz ki çok içten,çok centilmen oldunuz..
boşverin siz kadıköy'de üzerimize sıkılan biber gazlarını,kanalizasyon çukurların da bekletildiğimiz saatleri...idrar torbalarını zaten unuttuk bile......!
altunizade'den başlayıp taaaaaa kalamışa'a dek süren sürek avlarını da!
-ki zaten haklıydınız;parasıyla bilet alıp kadıköy'e maç izlemeye hakkı olamaz galatasaray'lıların.onlar zaten vatan haini,fransız dölü!!!sizin gibi askerlik bile yapmamışlar!!!!!-
neyse...diyeceğimiz şudur ki;
bunca emeğinizin karşılığını biz nankör galatasaray'lılar
6 (yazıyla;altı)lig şampiyonluğu,2 tane de(yazıyla ;iki) avrupa kupası olmak üzere-efendim tsyd,türkiye kupası artık saymıyoruz,siz daha iyi biliyorsunuz sayılarını-böyle ödedik!ki son 6 senemiz(yazıyla ;altı!)çok kötü bir yönetim kuruluyla bu şekilde geçti.
gönül isterdi elbette bir carlos alalım,bir alex reverans yapsın,bir kejman şahlandırsın bizi de!!!
lakin biz bir topal'la,çalık'la,özbek'le,allahın' zencisiyle top oynadık.en iyi adamlarımız çok ağır sakatlıklara yakalandılar.elbette bu da sizin futbol bilginizdi.bize sakat topçuları çakmışlardı(çünkü biz külliyen aptalız ya!! )
neyse efendim...hepsini geçtim bir de bunak hocamız vardı.sezon başından beri passat sevdalısıı medyanızın haykırdığı gibi.dedik ki;ustadan daha mı iyi bileeğiz bu işi?o'nun passatçıları böyle diyorsa böyledir yahu!son 6 hafta(yazıyla;altı)yolladık hocayı da falan....
sonra böyle oldu!vallah ben de anlamadım çoluk çocuk takır takır top oynuyor,bi de aç bu çocuklar(aramızda kalsın geçen hafta topal'la,zenci'ye ben yemek ısmarladım tatlı da yiyebilir miyiz abi dediler sonra bana!)
neyse buna'da..
şansa yendik yani volkan elinden kaçırmazdı edu kafayı sokmasa..
hepsini geçtim ama hayran kaldım sivassprun başarısına.cikleten çıkmışlar sanki,bu saate dek 9. sıradaymışlar da;bu mçın haftası aklına gelmiş onların ne güzel,takdir edilesi bir takım oldukları necip medyamızın!bizim çoculklar öküz utmadan onları da yendiler..ben çok kızdım!
neyse gene....hakkınızı yedik..nankörce davrandık...
nasılsa bazı kalemşörleriniiz var;buna da bahane bulacak!
olmadı bir istifa patlaısınız gene..vallahi bizler destekçiniziz!!!
en ok kızdığım şu oldu çocuklara;
yahu ölü hainizle 2.(yazıyla;ikinci)
kapağı niye yaparsınız?
ayıp değil mi?
bunun bir de yeni yönetimli şekli var,bitmiş stadyumu var....!!
tarihi bir fırsatı kaçırdınız
daha da kötüsü bu ölü halimizdi
dirimizi bilirsiniz..hem de çok iyi bilirsiniz....
ben söyledim çocuklara,nankörlük yapmayın diye;
''yürüyoruz biz bu yolda ''
dediler .....