OGZL.net sosyal platform
Üye Girişi »

Yeni başlık gönder    Cevap gönder

Forumlar:  Spor: galatasaray 1-fenerbahçe 0

forumlarda ara:

Sayfa:   Önceki       Sonraki

Yazar

Abizittin

[abiniz]

8009 mesaj

metin oktay demiş ki:

bak cici kız herkes kendinden mesuldür.
şahsım adına üslubumda bir bozukluk olmadığı için derim ki sana;
kim sana hangi üslubu kullandıysa o'na o şekilde hitab et ya da etme.seni tasarrufundur bu.
ama kendimi tenzih ederim.anlatabildim sanırım.
teşekkür ederim.

nickim bade veya adım teşekkür ederim.

29 Nis 2008 12:04

[Offline] Mesaj gönder Bu mesajı rapor et     Alıntıyla Cevap Ver
foto

8x4

[Şam-Pi-Yon]

877 mesaj

badeeee demiş ki:
arkadaş bir galibiyet aldıysanız iyi oynadık aldık dersiniz sevinir gurur duyarsınız...rakibinize nispet yaparsınız orası ayrı...yendiğiniz halde hala bintürlü şey atıyorsunuz ortaya madem bizim takım yabancılardan oluşuyor sizde bir tarihinizi inceleyin bakalım takımı kim kurup galatasaray olmasına sebep olmuş...ayıptır ırk ayrımı yapmayın...sonrada konuşursunuz inşallah bizim futbolcularımız avrupada oynar diye ... siz böyle yaparsanız afedersiniz ama ....neyse futbolcunun profesyoneli olduğu gibi ... taraftarında olduğunu düşünüyorum biraz maç izlemenin keyfini çıkartın boş işlerle uğraşmayın

ek olarak dünkü tanınmayacak halde olan feneri ligde başka takımlar bulsa 6 atardı oda işin farklı boyutu

evet tarihimizi inceliyoruz kimler gurmuş acaba evet baktık tarihimize sizde bakalım sizi kuran kişiler kimdir galatasaraylı mıdır ? burada ırk arımı yapan yok ilk başta tebrik edeceksiniz sonuç olarak sizi eze eze yendik top oynatmadık bu kadar basit fener'e top oynatmadık kalemize gelemediler sahada fenerbahçe yoktu ruhsuz halsiz inanamışlığın i'si yoktu gözlerinde ali sami yen hell'e korku içinde gelmişlerdi zaten bu belliydi üzerlerinde stres vardı hiç bir antremanı'nı basın'a açmayarak...

ek olarak demişsin demişsin ama bende şunu demek istiyorum bugüne kadar ne sıkıntılar ne cezalar çektik ilk 5 maç seyircisiz sonrasında tirbünde gerginlikler yönetim taraftar arasında sorunlar tribünde yer alan boşluklar parasal sorunlar beşiktaş maçında teknik direktör futbolcu gerginliği yaşanan sıkıntılar yönetimin çatlaması yeni başkan seçimi takımı kondisyoner yönetmesi bunların ışığında hala ayakta duruyorsak ve de 3 puan öndeysek fenerbahçe kendine baksın nerede hata yaptık diye ve de 1 gol atmamız gayet normal kadromuz geniş değil ve de oynuyacağımızı oynadık hep sakatlıklarla mücadele ettik daha ne yapalım top oynatmadık yetmez mi ???

ve son olarak lütfen sezonun başından beri tüm basını,medyası,herkes fenerbahçeye saygılarını sunuyorlardı ve de alkışlıyorlardı birazcık vicdan varsa lütfen artık...

alkışı ve saygıyı hakediyoruz...

tabi hala içinize sinmiyorsa bilemem...

(dipnot : bunu genel olarak tüm fenerbahçelilere söyledim)

29 Nis 2008 13:00

foto

Abizittin

[abiniz]

8009 mesaj

8x4 demiş ki:

evet tarihimizi inceliyoruz kimler gurmuş acaba evet baktık tarihimize sizde bakalım sizi kuran kişiler kimdir galatasaraylı mıdır ? burada ırk arımı yapan yok ilk başta tebrik edeceksiniz sonuç olarak sizi eze eze yendik top oynatmadık bu kadar basit fener'e top oynatmadık kalemize gelemediler sahada fenerbahçe yoktu ruhsuz halsiz inanamışlığın i'si yoktu gözlerinde ali sami yen hell'e korku içinde gelmişlerdi zaten bu belliydi üzerlerinde stres vardı hiç bir antremanı'nı basın'a açmayarak...

ek olarak demişsin demişsin ama bende şunu demek istiyorum bugüne kadar ne sıkıntılar ne cezalar çektik ilk 5 maç seyircisiz sonrasında tirbünde gerginlikler yönetim taraftar arasında sorunlar tribünde yer alan boşluklar parasal sorunlar beşiktaş maçında teknik direktör futbolcu gerginliği yaşanan sıkıntılar yönetimin çatlaması yeni başkan seçimi takımı kondisyoner yönetmesi bunların ışığında hala ayakta duruyorsak ve de 3 puan öndeysek fenerbahçe kendine baksın nerede hata yaptık diye ve de 1 gol atmamız gayet normal kadromuz geniş değil ve de oynuyacağımızı oynadık hep sakatlıklarla mücadele ettik daha ne yapalım top oynatmadık yetmez mi ???

ve son olarak lütfen sezonun başından beri tüm basını,medyası,herkes fenerbahçeye saygılarını sunuyorlardı ve de alkışlıyorlardı birazcık vicdan varsa lütfen artık...

alkışı ve saygıyı hakediyoruz...

tabi hala içinize sinmiyorsa bilemem...

(dipnot : bunu genel olarak tüm fenerbahçelilere söyledim)

tebrik etmediğimi kim söyledi kime niçin bunları söylediğimi oku!! cvp verme gereği bile duymuyorum

29 Nis 2008 14:29

foto

Abizittin

[abiniz]

8009 mesaj

önce karşı takımına saygı duy saygı bekliyorsan...sadece benim yazdıklarımı alıntılayıp cvp vermekle olmuyor..benim onları neden yazdığıma bak! ben seni muhatab aldığımı hatırlamıyorum...ben orada ülke bayraklarıyla gösterilen fenerbahçe resmine kızdım...tepkim bu yüzden di bu arada 40 kerede tebrik ettim daha ne bekliyosunuz onu anlamıyorum..işte konuya böyle bodoslama girince olmuyor...bir problem varsada çözemiyoruz

29 Nis 2008 14:34

foto

8x4

[Şam-Pi-Yon]

877 mesaj

badeeee demiş ki:

tebrik etmediğimi kim söyledi kime niçin bunları söylediğimi oku!! cvp verme gereği bile duymuyorum

bende oraya yazdım değil mi ?

bunu senin nezdinde tüm fenerbahçelilere söyledim diye

29 Nis 2008 14:44

foto

8x4

[Şam-Pi-Yon]

877 mesaj

badeeee demiş ki:
önce karşı takımına saygı duy saygı bekliyorsan...sadece benim yazdıklarımı alıntılayıp cvp vermekle olmuyor..benim onları neden yazdığıma bak! ben seni muhatab aldığımı hatırlamıyorum...ben orada ülke bayraklarıyla gösterilen fenerbahçe resmine kızdım...tepkim bu yüzden di bu arada 40 kerede tebrik ettim daha ne bekliyosunuz onu anlamıyorum..işte konuya böyle bodoslama girince olmuyor...bir problem varsada çözemiyoruz

biz takım olarak fenerbahçeye saygı duyduk işte fenerbahçe takımını top oynatmayarak daha ne olsun onları ciddiye aldık fenerbahçe saygı duymadı bize ve 3 puanı kaptırdı bu kadar basit siz neden 70 puanda kaldınız bence onu düşünün kendinde arayın hatayı diyorum sadece orada ülke bayraklarıyla gösterilen fenerbahçe resmine kızmışsın ama bu bir espridir sonuç olarak küfür vs. şekildeki sözler yerine böyle espriler yapılması normaldir konuya bodoslama filan yapmadım sonuç olarak 40 kere tebrik etmiş olabilirsin yine söylüyorum orada senin nezdinde tüm fenerbahçelilere söyledim sen yazdığın için yoksa sana karşı bir yazı değildi analatabildim mi iyi günler dilerim

29 Nis 2008 14:47

foto

8x4

[Şam-Pi-Yon]

877 mesaj

sayın ercan saatçi,
maç sonrası yazınızda g.saray taraftarına aklınızca şersiz terör örgütünü kastederek bir yakıştırma yapmak istemişsiniz. bunları maçın sonucunun sizde yarattığı acının histerisi ile olduğunu düşünüyorum. yoksa böyle bir saçmalığı siz bile (!) yazmazdınız.

sizin bu muhteşem fikrinizden yola çıkarak www.antu.com da hemen bir giriş sayfası hazırlayıp “ne işi var bu renklerin statta? galatasaraylı şehitlerin kemikleri sızlıyor” gibi bir saçmalama konseri vermek istedi ancak hemen birkaç dakika sonra www.ultraslan.com ‘da fenerbahçe armasının içinde bulunan sarı, kırmızı ve yeşil renkler (hani sizin kastettiğiniz şerefsiz terör örgütünün renkleri) ortaya dökülünce “ulan biz ne yaptık, aynı renkler 100 yıldır bizim amblemimizin içinde de var” deyip hemen ve utançla sildiler o giriş sayfasını…

sayın saatçi,
”el yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz zanneder” derler… siz de hep f.bahçe maçlarını seyrettiğiniz için f.bahçe taraftarının yaptığı görsel şovları ilk olarak hep onlar yapıyor sanıyorsunuz herhalde… koreografi denilen şov türkiye’de her ilki yapan galatasaray ile başladı… bu tip şovların üstadı da ultraslanlardır… hem de tek kuruşunu bile yöneticilerden çarpmadan kendi cebimizdeki parayla yaparız… böylesinin daha makbul olduğuna inanırız çünkü.

sizden böyle bir emeğe saygı göstermeni elbette ki beklemiyorum… ama ahlaksızlığın da lüzumu yok. size bir şey ispat etmeye de gerek görmüyorum. tek söyleyeceğim ultraslan liderleri istiklal marşı okunurken gözyaşlarını saklayan insanlardır.

sezon başından beri ali sami yen’in kapalı tribününde asılı duran “hepimiz mehmetçiğiz” pankartı da size kapak olsun.

ahlaksızlığın lüzumu yok!
alpaslan dikmen

tüm sodalar bizden olsun

29 Nis 2008 15:02

foto

AniMme

[ŞAMPİYON]

18743 mesaj

rafa demiş ki:
ercan saatçinin göz muayenesi benden fenerli ama kendi armasının renklerini bilmio Kahkaha

onun kadar maldonado bi adam görmedim
pankartta futbol sahasını simgeleyen yeşili
pkk ile özdeşleştirdiya pes!!!

29 Nis 2008 19:16

fotografi yok

Interactive

29437 mesaj

forum da olsa, reel de olsa herkes ektiğini biçer bu hayatta!
1 haftadır bıdı bıdı edenler şimdi kalkmış ''önce karşı takıma saygı duy'' diyor!
sen ve senin gibiler 1 hafta boyunca burda ve heryerde g.sarayı yeneceğinizi ve hatta ezeceğinizin çığırtkanlığını yaparken nerdeydi o fair play ruhunuz ?

ama tabi.. olmayan birşeyi sizden beklemek; insanlığa yapılabilecek en büyük hakarettir!
sizden daha fazlasını beklemiyoruz.. beklemiyordukta zaten.. pazar akşamı o çimlerde kayboldunuz ya, daha büyük eziklik yok sizin için. hatta öylesine ezildiniz ki; bu sefer ne merdivenleri bahane edebilirdiniz, ne de hakemi!!

şimdi sağa sola çamur atacağınıza; kendi yaptıklarınıza bir bakın! kendi deyiminizle; önce kendi kapınızın önünü bi süpürün!!

29 Nis 2008 19:49

fotografi yok

Interactive

29437 mesaj

ee napsın ercan saatçi
dansöz başkanına başka nasıl yalakalık yapabilirdi ki?
sahada ezilen futbolculara laf söylese kulüpten aforoz edilir!
hakeme laf söylemeye kalksa, yalanlarının altından kalkamaz!
kaldı ki kendileri gibi yöneticilerinin verdiği parayla değil; taraftarın kendi cebinden karşıladığı masraflarla yapılan kareografi karşısında ezildi de ezildi!
bu durumda geriye ne kalıyor?
kareografinin renkleri!!!
o yeşilin orda ne işi vardı dimi saatinin ayarı bozuk saatçi ercan!!!!
allah sana 2 tane göz vermiş; birisiyle göremezsen diğeriyle gör diye!!!
allah sana beyin vermiş; aklını kullan diye!!!

kendi kulübünün armasındaki renkleri göremeyecek kadar salakmısın saatinin ayarı bozuk saatçi ercan??? hadi aklını kullanmamak alışkanlık oldu diyelim! gözlerinde mi görmüyor saatçi ercan???

sarı kırmızı renklerden nefret ettiklerini dile getirirler. kendi armalarındaki sarı kırmızı renkleri görmezler! üstüne üstlük yeşili de amorti ikramiyesi!!!!

şimdi cevap ver çok bilmiş saatçi efendi!!!!
senin kulüp armanda; sarı-kırmızı-yeşil renklerin ne işi var ????

29 Nis 2008 19:57

foto

metin oktay

[yengeç : )]

936 mesaj

statüde yazan 'görmemişler'
saygının yeni bir ifadesi olsa gerek.

29 Nis 2008 20:31

foto

8x4

[Şam-Pi-Yon]

877 mesaj

animme demiş ki:

onun kadar maldonado bi adam görmedim
pankartta futbol sahasını simgeleyen yeşili
pkk ile özdeşleştirdiya pes!!!

zahmet olmazsa beyefendi işini yapsın dengesiz hareketlerde bulunmasın

29 Nis 2008 21:46

foto

Abizittin

[abiniz]

8009 mesaj

uqala sunday demiş ki:
forum da olsa, reel de olsa herkes ektiğini biçer bu hayatta!
1 haftadır bıdı bıdı edenler şimdi kalkmış ''önce karşı takıma saygı duy'' diyor!
sen ve senin gibiler 1 hafta boyunca burda ve heryerde g.sarayı yeneceğinizi ve hatta ezeceğinizin çığırtkanlığını yaparken nerdeydi o fair play ruhunuz ?

ama tabi.. olmayan birşeyi sizden beklemek; insanlığa yapılabilecek en büyük hakarettir!
sizden daha fazlasını beklemiyoruz.. beklemiyordukta zaten.. pazar akşamı o çimlerde kayboldunuz ya, daha büyük eziklik yok sizin için. hatta öylesine ezildiniz ki; bu sefer ne merdivenleri bahane edebilirdiniz, ne de hakemi!!

şimdi sağa sola çamur atacağınıza; kendi yaptıklarınıza bir bakın! kendi deyiminizle; önce kendi kapınızın önünü bi süpürün!!

hep bunu yapıyorsun her zaman gözün kapalı cvp veriyorsun ve her zaman sen haklısın sana göre bu yüzden senin dediğin olsun çünkü karşındakini hiç dinlemiyorsun.

hayatta bazen herşey istediğiniz gibi gitmez sunday bey...yaş itibariyle bunu benden iyi bilmeniz gerekir.bazen ne kadar ekmek için çaba göstersenizde karşınızda ki körse yapabileceğiniz birşey kalmaz elinizde. sağlıcakla kalın

29 Nis 2008 22:50

foto

Abizittin

[abiniz]

8009 mesaj

metin oktay demiş ki:
statüde yazan 'görmemişler'
saygının yeni bir ifadesi olsa gerek.

ne yazmamı beklerdiniz hazretleri. öyleyse bu saygısızlara gitsin

29 Nis 2008 22:53

foto

Abizittin

[abiniz]

8009 mesaj

hiç bir zaman galatasaraya bu forumda anti kelime kullanmadım...ama istiyorsan böyle biri aynaya bak içinizdeki kin görülmeyecek kadar küçük değil. insan olmaktan bahsederken ne bileyim tutamıyorum yine yazıyorum

29 Nis 2008 22:57

fotografi yok

Interactive

29437 mesaj

badeeee demiş ki:

hep bunu yapıyorsun her zaman gözün kapalı cvp veriyorsun ve her zaman sen haklısın sana göre bu yüzden senin dediğin olsun çünkü karşındakini hiç dinlemiyorsun.

hayatta bazen herşey istediğiniz gibi gitmez sunday bey...yaş itibariyle bunu benden iyi bilmeniz gerekir.bazen ne kadar ekmek için çaba göstersenizde karşınızda ki körse yapabileceğiniz birşey kalmaz elinizde. sağlıcakla kalın

gözüm kapalı cevap vermiyorum. 1 haftadır bu ve bunun benzeri tüm internet sitelerinde yaptığınız muhabbetten bahsediyorum. ne değişti 1 haftada?
6 rakamıyla geliyoruz yazmalar.. yok ezeceğiz demeler.. yok cin con demeler.. yok her zaman yaptığımız şey demeler.. vs vs vs
edilen lafların hepsini sende benim kadar iyi biliyorsun.
bunları ben mi yaptım? veya bir başka g.saraylı mı yaptı? kim yaptı ondan bahset bana?
hani noldu geldiniz de? geldiğiniz gibi gitmeniz bir oldu. sonra da çıkıp ahkam kesme hiç boşuna. yaşa başa bakmaz bu iş. işi çirkefliğe döktüğünüz an; karşınızda her zaman kapak olacak yanıtlar bulursunuz.
saygı gösterin ki; saygı göresiniz!

29 Nis 2008 23:14

fotografi yok

Interactive

29437 mesaj

http://forum.ogzl.net/v_topic.php?p=16416024#16416024

tabii..
bunu da senin üyeliğine girip ben yazdım dimi ?

29 Nis 2008 23:18

foto

Abizittin

[abiniz]

8009 mesaj

uqala sunday demiş ki:

gözüm kapalı cevap vermiyorum. 1 haftadır bu ve bunun benzeri tüm internet sitelerinde yaptığınız muhabbetten bahsediyorum. ne değişti 1 haftada?
6 rakamıyla geliyoruz yazmalar.. yok ezeceğiz demeler.. yok cin con demeler.. yok her zaman yaptığımız şey demeler.. vs vs vs
edilen lafların hepsini sende benim kadar iyi biliyorsun.
bunları ben mi yaptım? veya bir başka g.saraylı mı yaptı? kim yaptı ondan bahset bana?
hani noldu geldiniz de? geldiğiniz gibi gitmeniz bir oldu. sonra da çıkıp ahkam kesme hiç boşuna. yaşa başa bakmaz bu iş. işi çirkefliğe döktüğünüz an; karşınızda her zaman kapak olacak yanıtlar bulursunuz.
saygı gösterin ki; saygı göresiniz!

hala yapıyorsunuz ediyorsunuz diye konuşuyorsun.
ben bir yere kadar takılırım gs lilere oda olması gereken ...fakat hakaret yada küfür etmem sevmem...beni tanıyanlar bilir. ama sen yok siz böylesiniz şöylesiniz demeye devam edeceksen konu kapansın bu konuda tartışmaya benim gücüm yetmez yani milyonlarca taraftar adına konuşmam zor biraz ... iyi geceler

29 Nis 2008 23:24

foto

rafa

[çıldırttık]

41087 mesaj

fbli medya aziz yıldırıma yalakalık yapayım derken haddini aşıyor aziz yıldırımdan bu kadar korkacaklarına allahtan korksalar !

29 Nis 2008 23:25

foto

Abizittin

[abiniz]

8009 mesaj

uqala sunday demiş ki:
http://forum.ogzl.net/v_topic.php?p=16416024#16416024

[url=http://img228.imageshack.us/img228/493/postrw9.jpg](picture)[/url]

tabii..
bunu da senin üyeliğine girip ben yazdım dimi ?

bunu hep yaparım... ben aşırı birşey görmedim

29 Nis 2008 23:25

Yeni başlık gönder   Cevap gönder

Forumlar:  Spor: galatasaray 1-fenerbahçe 0

Sayfa:   Önceki       Sonraki