OGZL.net sosyal platform
Üye Girişi »

Yeni başlık gönder    Cevap gönder

Forumlar:  Hayvan bakımı & Bahçecilik: macar rotweiller yavruları satıorum ilgililer...

forumlarda ara:

Sayfa:   Önceki       Sonraki

Yazar

amoresperros

[el perro]

7927 mesaj

sofis demiş ki:

pitbullarında kurukları kesılır cunku onları genellıkle dedıım gıbı dovus kopeı olarak kullanıolar evet fazla sadık deıllerdır hatta sahıbıne bıle saldırabılırler fazla ustune gıdılınce..ama kuruk kulak kesılır..ayrıca evın onune koy ve bak bakalım ne kadar ii bı bekcı kopeı eve tek kısı gıremez senden baska Smile

ben 5 yaşından beri pitbullarla iç içe büyüdüm....kardeşim...bekçilik demek bir yere kimsenin girememesi demek değildir o zaamn sibirya kaplanı koy bahçeye oda sokmaz kimseyi parçalar bu değildir bekçilik...ayrıca hiç bir pitbull sahibine saldırmaz yapsikolojik tramvadadır yada saldırması imkansızdenilecek kkadar nadir bir ihtimaldir...

28 Şub 2007 15:16

[Offline] Mesaj gönder Bu mesajı rapor et     Alıntıyla Cevap Ver
foto

amoresperros

[el perro]

7927 mesaj

sofis demiş ki:

vardır..bikere hepsı aynı ırktan gelmıstır bunların..pit,buldog,rot,boxer,mastif,ve bısuru kopek

biraz mantık ürüt istersen rot un içinde pitbull geni olması için pitbullun rottan daha eski olması gerekir ama rot daha eskidir pitbull var olmadaan önce v olan bir
köpekte geni nasıl olabilir...

28 Şub 2007 15:18

foto

SOFIS

[®p®R®e®N®s]

2507 mesaj

turkholigangsta demiş ki:

ben 5 yaşından beri pitbullarla iç içe büyüdüm....kardeşim...bekçilik demek bir yere kimsenin girememesi demek değildir o zaamn sibirya kaplanı koy bahçeye oda sokmaz kimseyi parçalar bu değildir bekçilik...ayrıca hiç bir pitbull sahibine saldırmaz yapsikolojik tramvadadır yada saldırması imkansızdenilecek kkadar nadir bir ihtimaldir...

bızde besledık pit ama soz dınletmek cok zor onlara fazla ustune gıttınmı saldırıolar kuzenımın elını zor kurtardık agzından sora yolladık zaten bı cıftlıge orda bakıolar..ayrıca dıer hayvanlarla ılıskısı 0 dır gorduunun kafasını koparır yanii.tabı yetıstırebılme buuk etken ama ben pitlerde ise yaradıını gomredım

28 Şub 2007 15:18

foto

SOFIS

[®p®R®e®N®s]

2507 mesaj

pirenzes demiş ki:

anladım walla gözümde korkuo bi yandan sewgilim kendime büro tutarsam alıcam bişeyler diodu ewde bakmak zor olur diodu ama ne bilim ya alsam bakabilirmiyizki karar veremiorum alınca ömrünün sonuna kadar bakmak zorundasın

tabıkıde oyle sonucta bi can yanii..en az 10 sene senınle..ii karar vermen lazım

28 Şub 2007 15:19

foto

amoresperros

[el perro]

7927 mesaj

pirenzes demiş ki:

anladım walla gözümde korkuo bi yandan sewgilim kendime büro tutarsam alıcam bişeyler diodu ewde bakmak zor olur diodu ama ne bilim ya alsam bakabilirmiyizki karar veremiorum alınca ömrünün sonuna kadar bakmak zorundasın

size sevgiliniz için önerebileceğim süper bir cins var düşünün araştırın isterseniz yeni nesil bir cinstir...dogo argentino....

28 Şub 2007 15:19

foto

SOFIS

[®p®R®e®N®s]

2507 mesaj

biraz mantık ürüt istersen rot un içinde pitbull geni olması için pitbullun rottan daha eski olması gerekir ama rot daha eskidir pitbull var olmadaan önce v olan bir
köpekte geni nasıl olabilir...

olusum tarıhlerını bılıcek kadar bılgılı deılım ama bısuru veterıner arklarım var bana bu konularda yardım edıolar kopek alımı satımı onlardan ogrendıklerımı soluorum yanii.

28 Şub 2007 15:20

foto

SOFIS

[®p®R®e®N®s]

2507 mesaj

size sevgiliniz için önerebileceğim süper bir cins var düşünün araştırın isterseniz yeni nesil bir cinstir...dogo argentino....

dogo dedıın kopekte dunyanın en guclu kopeklerınden biridir ben onermıorum şahsen ayrıca cook pahalıdır 1000 dolardan baslar fiatıı

28 Şub 2007 15:20

foto

SOFIS

[®p®R®e®N®s]

2507 mesaj

pirenzes demiş ki:

ewet ya haklısın böle umutsuz bi waka oldum şimdi

istersen sevgılıne soyle bırlıkte karar verın yoksa sonradan basına patlayabılır Confused

28 Şub 2007 15:21

foto

amoresperros

[el perro]

7927 mesaj

sofis demiş ki:

bızde besledık pit ama soz dınletmek cok zor onlara fazla ustune gıttınmı saldırıolar kuzenımın elını zor kurtardık agzından sora yolladık zaten bı cıftlıge orda bakıolar..ayrıca dıer hayvanlarla ılıskısı 0 dır gorduunun kafasını koparır yanii.tabı yetıstırebılme buuk etken ama ben pitlerde ise yaradıını gomredım

blackyi duydunmu yada duff ı bu köpekler bu ülkedeki en namlı pitbullardandır...sahipleri 15-20 senelik tecrübeli pitbullculardır...böyle bişeyi olması imkansızdır diyorumsana...ya eğetimini eksik vermişsindir yada kuzenin otorite kuramamıştır...ayrıca profesyonel dövüş köpekleridir duff macaristan şampiyonudur...ama komut gelmedikçe başka bir köpek gelip saldırsa bile biey yapmaz nasıl diğer hayvanlarla ilişki 0 anlamak güç arkadaşım...

28 Şub 2007 15:22

foto

SOFIS

[®p®R®e®N®s]

2507 mesaj

blackyi duydunmu yada duff ı bu köpekler bu ülkedeki en namlı pitbullardandır...sahipleri 15-20 senelik tecrübeli pitbullculardır...böyle bişeyi olması imkansızdır diyorumsana...ya eğetimini eksik vermişsindir yada kuzenin otorite kuramamıştır...ayrıca profesyonel dövüş köpekleridir duff macaristan şampiyonudur...ama komut gelmedikçe başka bir köpek gelip saldırsa bile biey yapmaz nasıl diğer hayvanlarla ilişki 0 anlamak güç arkadaşım...

eet bende onu dıorum zaten egıtım sadece..ama sonucta acemı bırı egıtemez emınım bu soledıın kopeklerı sahıplerı egıtmemıstır bunlarr uzun egıtım surecınden gecıolar..ya da sahıplerı egıtmendırr

28 Şub 2007 15:24

foto

SOFIS

[®p®R®e®N®s]

2507 mesaj

sofis demiş ki:

eet bende onu dıorum zaten egıtım sadece..ama sonucta acemı bırı egıtemez emınım bu soledıın kopeklerı sahıplerı egıtmemıstır bunlarr uzun egıtım surecınden gecıolar..ya da sahıplerı egıtmendırr

bu arada senınkı dogo sanırım masallahı var guzel kopek Kahkaha

28 Şub 2007 15:25

foto

amoresperros

[el perro]

7927 mesaj

pirenzes demiş ki:

nasıl bişey ascık fikir verirmisin yada adres ben ordan bakiim

leopar yada puma yaban domuzu avında kullanılacak kadar güçlü ve cesur ve avcı...sahibine aşık olaccak kadar bağımlı,bembeyaz bir görüntü gözlerinde sanki kalemle çekilmiş gibi sürmeler vardır...fazla havlama huyu yoktur...bekçilik koruma arama narkotik dövüş rehberlik konusunda çok yetenekli ciddi ama sahibiyle oyun oynamaktan çok mutlu olan çocuklarla arası harika bir cinstir...

28 Şub 2007 15:25

foto

amoresperros

[el perro]

7927 mesaj

sofis demiş ki:

dogo dedıın kopekte dunyanın en guclu kopeklerınden biridir ben onermıorum şahsen ayrıca cook pahalıdır 1000 dolardan baslar fiatıı

be besliyorum dogo argentino şuanda süper bir cins herkeze tavsiye ederim....

28 Şub 2007 15:26

foto

amoresperros

[el perro]

7927 mesaj

sofis demiş ki:

bu arada senınkı dogo sanırım masallahı var guzel kopek Kahkaha

evet dogo süper bir hayvan...istersen köpeklerin için bi raraştırma yapabilirim...ama saf kan diyorsun çok az para istiyorsun...

28 Şub 2007 15:27

foto

amoresperros

[el perro]

7927 mesaj

pirenzes demiş ki:

waaww süpper bişi söylediklerine bakılırsa ya çok kararsız kaldım napiim yaa Crying or Very sad

erkek arkadaşına danış öncelikle köpek konusu çok ciddi bir iştir..besleyecek olan o çünkü...

28 Şub 2007 15:28

foto

SOFIS

[®p®R®e®N®s]

2507 mesaj

be besliyorum dogo argentino şuanda süper bir cins herkeze tavsiye ederim....

eet ben de olsam dogo alırdım ama dedıım gıbı cook pahalı ve acaıp bı cıns yanı onların cinsini bulmak zor ufacık bı leke bıle kırma dıe cıkarıomus o kopeklerı

28 Şub 2007 15:28

foto

amoresperros

[el perro]

7927 mesaj

dogo hakkında söylenen ünlü bir söz vardır...iki beyaz kokain ve dogo argentino ikisinide kullandınmı bir kere asla bırakamazsın...

28 Şub 2007 15:29

foto

amoresperros

[el perro]

7927 mesaj

sofis demiş ki:

eet ben de olsam dogo alırdım ama dedıım gıbı cook pahalı ve acaıp bı cıns yanı onların cinsini bulmak zor ufacık bı leke bıle kırma dıe cıkarıomus o kopeklerı

şükürkü benim köpeğim safkan...ve yavaş yavaş geliyo türkiyeye bu cinste...

28 Şub 2007 15:30

foto

amoresperros

[el perro]

7927 mesaj

beyaz ölüm meleği... Smile

28 Şub 2007 15:31

foto

amoresperros

[el perro]

7927 mesaj

yavrularına çok az istiyorsun...550 çok az yani...eğer safkan sa gerçekten...

28 Şub 2007 15:32

Yeni başlık gönder   Cevap gönder

Forumlar:  Hayvan bakımı & Bahçecilik: macar rotweiller yavruları satıorum ilgililer...

Sayfa:   Önceki       Sonraki