35 AML 35
[BuRciN!m]
5410 mesaj
bu memleketin fenomen şahsiyetlerinden ahmet çakar yine bir absürdlüğe imza attı. sunduğu yarışma programına katılan bir kadın yarışmacının kıyafetini adab-ı muaşerete aykırı bulan eskinin futbol hakemi şimdinin (ikiyüzlü) ahlak hakemi çakar kadın yarışmacıyı kulise yollayıp kıyafetini değiştirmesini sağlaması ile bazı şuurlarda algıda kaymaya sebep oldu. ama siz boşuna tivinizin ayarlarıyla oynamayın, gördükleriniz maalesef gerçek. erkekliğini kadının namusu üzerinden inşa eden tüm pıhtı beynlerin lideri çakar'a tezahürat yapıyoruz. bağırmayan taraftar çektirsin gitsin. giderken de ahmet'(ler)i alsın yanına, mecazda kalmasın.
işte o akşam ahmet çakar’la yarışmacı selvi kaçal arasında yaşanan ilginç diyalog:
ahmet çakar: ne için geldin buraya?
selvi kaçal: para almak için
a.ç: peki hazır mısın?
s.k: hazırım.
a.ç: peki şu kıyafetini toparlayıp gelmek istemez misin?
s.k: vardı göstereyim dedim.
a.ç: beyler (diğer iki yarışmacıya) ikiniz sen ve sen, sadece bana bakacaksınız. hanımefendiyle konuşmayacaksınız. kıyafet mi göstermeye geldin buraya?
s.k: evet kıyafet göstermeye geldim.
a.ç: eğer finale kalırsan selvi hanımefendi, bu kıyafetle istemem. git üstüne bir şeyler giyersin, finalde arada reklam arasında. istemiyorum kardeşim. hatta şimdi gidin giyinin. ikiniz de giyinin gelin adam gibi.
kıyafet değiştikten sonra
a.ç: git bunu da beğenmedim. git daha adam gibi bir şeyler giyin kızım.
s.k: ay inanmıyorum.
a.ç: git üstüne şal al.
ve selvi çakal üstüne bir şal atıp, yarışmaya öyle devam etti.
e-sen bikini giyecektin bir zamanlar dekolteye karşı bu hassasiyet ne ola ki. neyse macera devam edecek.... sanırsam ki.
balkan
[sarı-laci]
14843 mesaj