OGZL.net sosyal platform
Üye Girişi »

Yeni başlık gönder    Cevap gönder

Forumlar:  İş Dünyası: piyasaların durumu

forumlarda ara:

Yazar

gshakangs

[Rascal]

1052 mesaj

walla bu hafta bütün heryer kan ağlıyo bırakın feneri cimbomuda nolcak bu piyasaların durumu

17 May 2007 08:31

[Offline] Mesaj gönder Bu mesajı rapor et     Alıntıyla Cevap Ver
foto

gshakangs

[Rascal]

1052 mesaj

xxxnostixxx demiş ki:
bir bilsem hakan piyasa içersindeki sıcak para hla yokken nereye kadar böyle gider bilmiyorum, sürekli iççöküntüyü yşıyorus gibi geliyor..

dostum ilerisi hiçö parlak değil ben sölim ben ticaret yapıyorum böle bi durgunluk görmedim allah sonumuzu hayır etsin

17 May 2007 08:33

foto

gshakangs

[Rascal]

1052 mesaj

milletin kart borçları var kimse farkında değil gelecek 2 3 yılını yemiş durumda haberi yok hala laylay lomlom

17 May 2007 08:34

foto

gshakangs

[Rascal]

1052 mesaj

xxxnostixxx demiş ki:
ne arayan var nede soran gelen müşteriler ya ölmüş eşşek arıyor yada aradıkları standratlara uygun bütçeleri yok, talep az bunuda karşılayacak sermayade ve iç pazarda denge yok.

sen ne işle uğraşıyosun?

17 May 2007 08:35

foto

ragerthat1

[slmbnrgr]

428 mesaj

piuyasa çok kötü hakikaten, para çok az bir grubun elinde var, diğerleri gelecekten(kredi kartı) yiyor, ülkenin para rezervide tamamen alınacak yeni imf parasına bağlı gibi

En son ragerthat1 tarafından 17 May 2007 08:38 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

17 May 2007 08:36

foto

gshakangs

[Rascal]

1052 mesaj

ragerthat1 demiş ki:
piuyasa çok kötü hakikaten, para çok bir insanın elinde var, diğerleri gelecekten(kredi kartı) yiyor, ülkenin para rezervide tamamen alınacak yeni imf parasına bağlı gibi

Bravo Bravo

17 May 2007 08:36

foto

gshakangs

[Rascal]

1052 mesaj

xxxnostixxx demiş ki:

kesinlikle katılıyorum dedikleri ekonominin büyümesi sadece parası olanlarıın cebine girmiş bir kaç yüz milyon doların daha oldğunu gösteriyor sadece yoksa alt kesimde zaten paranınolmadığı günbegün açık ve üstünede bunu hala biz ekonomiyi düzelttik diye seçim malzemsi yapıp millete yadiriyorlar sonrada geçip oy bekliyorlar anlamıyorum. hayır bunu daha iyi yapacak birileride yok bunuda biliyorum allah sonumuzu hayır etsin diyecek başka birşeyim yok valla asker olup gitsemde en azından ülkeme hizmet etsemmi diyorum hiç olmassa işe yararım..

askerlik yaptınmı?

17 May 2007 08:37

foto

gshakangs

[Rascal]

1052 mesaj

xxxnostixxx demiş ki:

istanbuldyken ailemle beraber gayrimenkul danışmanlığı yapıyorum ama aslen makina müh. öğrencisiyim. fakat iç pazarı hem gördklerimden hemde habelerden elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum benim anladığım şuzamana kadar 20 yıl var veya yok bu gidişatla..

bende mak. müh. yıldız teknik bende ticaret yapıyorum

17 May 2007 08:38

foto

gshakangs

[Rascal]

1052 mesaj

xxxnostixxx demiş ki:

yokdaha yapmadım dostum kısmetse okul bittikten sonra.

askerliği yaptığın zaman bidaha o ortamda olmak istemezsin emin ol!!!!!!

17 May 2007 08:39

foto

gshakangs

[Rascal]

1052 mesaj

xxxnostixxx demiş ki:

asker çocuğu sayılırım dostum emin ol normal askerlik değilde sat yada sas a girsem canımı dişime takar sonuna kadargiderim aynı zamanda tüplü dalış eğitmenliğide yapıyorum.. msn baris_iseri gerisini getir hot tan Wink

ekle beni

17 May 2007 08:42

foto

gshakangs

[Rascal]

1052 mesaj

mendilci demiş ki:
piyasada belirsizlik yokki seçim tarihi belli olacaklar belli amerika hükümetin icraatları hakkında olumlu yorumlar yapmış yabancı sermaye ürkmesin diye. al gülüm ver gülüm meselesi. amerika hükümeti övüyor böylece hükümet işe yarar şeyler yapıyormuş gibi gözüküyor oysa amerikanın isteklerini harfiyen yerine getirdiği için bu destekleyici tavır yine bu hükümet kalsınki başta yeni politikalarla yerimizde saymayalım diyorlar bu yüzden hükümeti övüp sermayeyi türkiyede bırakıyorlar. ayrıca en yüksek reel faizi veren ülkeyiz. arazi, kamu kurumları falan..tüm bunların satışı desen gani.. ee tüm bu saydıklarımın içinde para sıkıntısı çekmememiz gerekiyor ama cebimde 70 ytl var Kahkaha

Very Happy

17 May 2007 08:45

foto

birinc3

35 mesaj

kardeşim ithalata dayalı ekonomiyle iç piyasada üretim mi olur hele çin malları piyasayı vurmuşken neyse 5 günleri kaldı

18 Tem 2007 12:09

Yeni başlık gönder   Cevap gönder

Forumlar:  İş Dünyası: piyasaların durumu