OGZL.net sosyal platform
Üye Girişi »

Yeni başlık gönder    Cevap gönder

Forumlar:  Kampüs: mühendislik ögrencisi olmak!!!

forumlarda ara:

Sayfa:   Önceki       Sonraki

Yazar

Edizzz

27 mesaj

omrumden omur gitti beeeee...bitsin artık yawsssss

19 Oca 2007 15:13

[Offline] Mesaj gönder Bu mesajı rapor et     Alıntıyla Cevap Ver
foto

caSpi

[pm var a.q]

261 mesaj

bu yıl 4 üm

1 yıl garanti uzadı

6 ya uzarsa ne halt edicem kara kara düşünüyorum

ama yinede mühendislik okumak çok güsel

kampüs bağımlılığı yapıo

herkes tatile gider

sen elinde t cetveliyle kampüste dolaşırsın Kahkaha

25 Oca 2007 01:01

foto

devsteam

3 mesaj

mühendis olmak marka takıntısı olmak gibi bişi.
hem ulaşılamaz gibi bakılır ama genelde ulaşılır. herkez çok para kazanmaya gider ama kendini geliştirenler para kazanır tıpkı diğer bölümlerde olduğu gibi .devletin hiçbir kademesinde doğru düzgün işe yerleşemezler öğretmenler gibi.toplumun bir çok kısmı kalbur üstü insanlar olarak görseler de normal insanlardırlar bir çoğu mühendislik kazandık die okul boyunca yatarlar ama sonuç gene hüsrandır.özel sektörde çalışırlar ingilizceleri süperdir ama yaptıkları iş teknik bi işse o işle alakalı abuk sabuk konularda eğitim almışlardır teknik bilgileri çoğunun yoktur .yönetim üzerine yoğunlaşırlar üst sınıf ya ama hiç bir zaman bu böle olmuyo alt kademeyi bilmeyen özelde yönetim kademesinde olmamıştır. ama genede güzel meslek.ben o kadar puan yapsam teredütsüz öğretmen olurdum veya az daha kasıp tıp okurdum herhalde ama genede toplumun ulaşılamaz gibi davranması fena bişi deil

04 Şub 2007 16:20

foto

ethemic

5 mesaj

mühendilik bölümleri tabii güzel ama dersler agır.ben inşaat müh deyim.bu bölümün bir kötü özelliğide heralde her 5 erkeğe 3 erkek düşüyor olması.

20 Şub 2007 21:08

fotografi yok

Szordin

15 mesaj

güzel meslek ama vizesiydi, finaliydi, stajıydı, labaratuarıydı, projesiydi, teziydi derken bir de bakmışsınız ki öss'den önce hep hayalini kurduğunuz üniversite hayatı ot gibi ders çalışarak geçmiş...

21 Şub 2007 01:01

fotografi yok

craz0001

3 mesaj

öğrenciyken karizmasını pek göremiyo insan o ayrı...

22 Şub 2007 16:06

foto

suzgec

[the pipi]

232 mesaj

falla
tam benim mesleim
ama bi de okul bitse..

25 Şub 2007 23:47

foto

SAKAR

[TRAKKOPAT]

52 mesaj

aranızda jeoloji mühendiksi olan yokmu Smile

10 Mar 2007 00:02

foto

gizligercek

3 mesaj

xmabedx demiş ki:
mühendislik öğrencisi olmak, fx5500'üm olmasa bi hiçmişim gibi hissetmektir... Shocked
karismatik meslek yaw bi kere mühendis işte daa iyisi yoq

mühendislik hem güzel hem zor..kendi adıma konuşayım..inşaat mühendisliği gerçekten zor....en basit örneği size ait bir hayatınızyok Sad

13 Mar 2007 00:40

foto

anathema

[falling...]

2830 mesaj

biri jeolojimi dedi:shock:

15 Mar 2007 00:12

foto

DJ MCG

[futursuz G]

85 mesaj

cfx9800 gb plus,hesap maknesinin ferrarisi...

20 Mar 2007 04:20

foto

DJ MCG

[futursuz G]

85 mesaj

matematkten 45 de 14 netim vardı,benm ne işim var elentrk elektronk müh.de yahu,barajı d.t zoruyla geçtm.lakin yök beni kapıdan kovduysa da ben bacadan girmesini bildim,yatay yaptm haha

21 Mar 2007 04:19

fotografi yok

omeriza

3 mesaj

biraz zeki ve yeterli arkadaş cevresi olan bir insanın okula pek gitme ihtiyacı olmadan bitirebileceği bir yerdir muh fakulteleri -kendimden biliyorum-
ama sonuc olarak kendini yetiştirme önemlidir her şey de olduğu gibi
arkadaşlarım n tane yazılım dilli ögrenirken sen istanbulun 4 köşesini gezersen istediğin işi bulamazsın o da ayrı bir sorundur tabi...

31 Mar 2007 22:38

foto

polunochnaya

[polly.]

11024 mesaj

ben erzurumda olmama ragmen gezdim ki! bir hafta trabzon bir hafta dogu gezısı derken acıldık bir hafta guneydogu hadı kalkın trenle ankaraya gıdıyoruz derken hala okuyoruz! keske devam zorunlulugu olmasaydı yok yok keske can egrisi olmasaydı yaa... kısacası ogrencı gezmek ıstıyorsa kafa arkadasların da varsa okul falan yalan olur :s

18 Nis 2007 21:21

foto

S3rh4tGarCia

9 mesaj

ıı gusel hepnızı anladımda bole bı bolum olabılırmı ya balıkcılık teknolojısı muhendıslıgı nerden yazdım dıcem puan geldıgınde ya hemsırelık yada ebelık kazanıodum dedım hemsıre olsam saglık ocagından sus ısaretlı bı fotomu cıkarırlar..Very Happy ebe olsam dogurdum cocugun cewresın tarafından kufur yıcem (senın ebenı hesabıı) dedım enn ısı bunu yazımm...basımı yaktımm ahh ahhhh

28 Nis 2007 21:54

foto

iremksk

6 mesaj

bendeee muhendisim ama daha oğrenci muhendisim yani amele

29 Nis 2007 19:04

foto

polunochnaya

[polly.]

11024 mesaj

insanın kamburunu cıkartıyorlar v bu omur boyu surup gıdıyor...
autocad kusacagım yaaaaaaaa :s

01 May 2007 16:55

foto

hzturtur

30 mesaj

dj mcg demiş ki:
matematkten 45 de 14 netim vardı,benm ne işim var elentrk elektronk müh.de yahu,barajı d.t zoruyla geçtm.lakin yök beni kapıdan kovduysa da ben bacadan girmesini bildim,yatay yaptm haha

okuduğun okula göre de deişir tabe bu .. Very Happy zekisindir arkadaş çevrende wardır ... hatta en zor olan sınavların bile ei geçmiştir ama devamsızlıktan bırakma die bi geyik wardır mecbur okula gitmek zorunda kalırsın .. .zate sürekli okula gidenlerin de ders geçme sorunu olmaz Smile baq bizimki 6 a uzadı daha 3 . senemis Smile

03 May 2007 19:44

foto

hzturtur

30 mesaj

omeriza demiş ki:
biraz zeki ve yeterli arkadaş cevresi olan bir insanın okula pek gitme ihtiyacı olmadan bitirebileceği bir yerdir muh fakulteleri -kendimden biliyorum-
ama sonuc olarak kendini yetiştirme önemlidir her şey de olduğu gibi
arkadaşlarım n tane yazılım dilli ögrenirken sen istanbulun 4 köşesini gezersen istediğin işi bulamazsın o da ayrı bir sorundur tabi...

okuduğun okula göre de deişir tabe bu .. zekisindir arkadaş çevrende wardır ... hatta en zor olan sınavların bile ei geçmiştir ama devamsızlıktan bırakma die bi geyik wardır mecbur okula gitmek zorunda kalırsın .. .zate sürekli okula gidenlerin de ders geçme sorunu olmaz baq bizimki 6 a uzadı daha 3 . senemis

03 May 2007 19:45

foto

polunochnaya

[polly.]

11024 mesaj

ben de çöpcüyüm Very Happy

05 May 2007 13:17

Yeni başlık gönder   Cevap gönder

Forumlar:  Kampüs: mühendislik ögrencisi olmak!!!

Sayfa:   Önceki       Sonraki