mühendis olmak marka takıntısı olmak gibi bişi.
hem ulaşılamaz gibi bakılır ama genelde ulaşılır. herkez çok para kazanmaya gider ama kendini geliştirenler para kazanır tıpkı diğer bölümlerde olduğu gibi .devletin hiçbir kademesinde doğru düzgün işe yerleşemezler öğretmenler gibi.toplumun bir çok kısmı kalbur üstü insanlar olarak görseler de normal insanlardırlar bir çoğu mühendislik kazandık die okul boyunca yatarlar ama sonuç gene hüsrandır.özel sektörde çalışırlar ingilizceleri süperdir ama yaptıkları iş teknik bi işse o işle alakalı abuk sabuk konularda eğitim almışlardır teknik bilgileri çoğunun yoktur .yönetim üzerine yoğunlaşırlar üst sınıf ya ama hiç bir zaman bu böle olmuyo alt kademeyi bilmeyen özelde yönetim kademesinde olmamıştır. ama genede güzel meslek.ben o kadar puan yapsam teredütsüz öğretmen olurdum veya az daha kasıp tıp okurdum herhalde ama genede toplumun ulaşılamaz gibi davranması fena bişi deil
güzel meslek ama vizesiydi, finaliydi, stajıydı, labaratuarıydı, projesiydi, teziydi derken bir de bakmışsınız ki öss'den önce hep hayalini kurduğunuz üniversite hayatı ot gibi ders çalışarak geçmiş...
biraz zeki ve yeterli arkadaş cevresi olan bir insanın okula pek gitme ihtiyacı olmadan bitirebileceği bir yerdir muh fakulteleri -kendimden biliyorum-
ama sonuc olarak kendini yetiştirme önemlidir her şey de olduğu gibi
arkadaşlarım n tane yazılım dilli ögrenirken sen istanbulun 4 köşesini gezersen istediğin işi bulamazsın o da ayrı bir sorundur tabi...
ben erzurumda olmama ragmen gezdim ki! bir hafta trabzon bir hafta dogu gezısı derken acıldık bir hafta guneydogu hadı kalkın trenle ankaraya gıdıyoruz derken hala okuyoruz! keske devam zorunlulugu olmasaydı yok yok keske can egrisi olmasaydı yaa... kısacası ogrencı gezmek ıstıyorsa kafa arkadasların da varsa okul falan yalan olur :s
matematkten 45 de 14 netim vardı,benm ne işim var elentrk elektronk müh.de yahu,barajı d.t zoruyla geçtm.lakin yök beni kapıdan kovduysa da ben bacadan girmesini bildim,yatay yaptm haha
okuduğun okula göre de deişir tabe bu .. zekisindir arkadaş çevrende wardır ... hatta en zor olan sınavların bile ei geçmiştir ama devamsızlıktan bırakma die bi geyik wardır mecbur okula gitmek zorunda kalırsın .. .zate sürekli okula gidenlerin de ders geçme sorunu olmaz baq bizimki 6 a uzadı daha 3 . senemis
biraz zeki ve yeterli arkadaş cevresi olan bir insanın okula pek gitme ihtiyacı olmadan bitirebileceği bir yerdir muh fakulteleri -kendimden biliyorum-
ama sonuc olarak kendini yetiştirme önemlidir her şey de olduğu gibi
arkadaşlarım n tane yazılım dilli ögrenirken sen istanbulun 4 köşesini gezersen istediğin işi bulamazsın o da ayrı bir sorundur tabi...
okuduğun okula göre de deişir tabe bu .. zekisindir arkadaş çevrende wardır ... hatta en zor olan sınavların bile ei geçmiştir ama devamsızlıktan bırakma die bi geyik wardır mecbur okula gitmek zorunda kalırsın .. .zate sürekli okula gidenlerin de ders geçme sorunu olmaz baq bizimki 6 a uzadı daha 3 . senemis