OGZL.net sosyal platform
Üye Girişi »

Yeni başlık gönder    Cevap gönder

Forumlar:  Kampüs: balıkesir üniversitesi offf nasıl bi ortama düştük...

forumlarda ara:

Sayfa:   Önceki       Sonraki

Yazar

emrecik

35 mesaj

jour demiş ki:
walla arkadaşların olsa da ancak 1 sene çekilir.hadi bir sene de tatil yörelerinde hayatını yaşa o kadar...2 seneden sonra okumak azap...hiç bir sosyal aktivitesi olmayan bu şehiri büyük şehirden gelen bizler böyle görüyoruz.ancak hayatında sinemayı görmemiş insanlar da buranın mükemmel olduğpunu düşünebilir.ben bir ist ve izmirli olarak balıkesir üni. sosyal açıdan yetersiz olduğunu düşünüyorum.okumak için geliyorsakta okulda sadece okuyacak değiliz ya:)sinema,aquapark,tiyatro,kaliteli bir cafede yozlaşmış beyinlerden uzak kaliteli bir ortamda kahve içmek isteyen de içemeyecek mi?siyasi parti muhabbetini hiç eklemiyorum....
bu arada bazı arkadaslar sadece kendileri buyuk sehirden geliolar zannedio galiba balıkesirin yarısı zaten izmir bursa ist gelen insanlardan olusuo

15 Kas 2006 22:07

[Offline] Mesaj gönder Bu mesajı rapor et     Alıntıyla Cevap Ver
foto

nakresxxx1

362 mesaj

çok mu kötü ben ordayım ama çok güzel sayılır senin ortamın yok galiba hıhıhıhı

01 Oca 2007 13:02

foto

coksheqer

12 mesaj

emrecik demiş ki:
bende balıkesirde okuoyum ama bence insanın yasadıgı sehir bi yere kadar onemli olan arkadasları balıkesirden nefret eden arkadasların bence en buyuk sebebi yeni gelmiş olmaları olabilir hemde kafa dengi insanlar bulamamıslarsa gercekten cekilmeyebilir ama beterin beteri wardır arkadaslar

kesinlikle sana katılıyorum Bravo yeni geldiğimde ben de sevmiyodum ama şu an gitmek istemiyorum.aslen yalovalıyım heryer ayağımın altında buraya göre daha güzel ama şehrin güzelliği çok da önemli değil.önemli olan ortamım arkadaşlarım.burdaki dostlarımı hiç biyerde bulamam.eğlence yerleri çok olsa ne olacak eğlenemedikten sonra.eğlenceni kendin yaratacaksın.bence balıkesir güzel biyer diğer şehirlere de yakın.gençli de kötü değil yeterki çevrendeki insanları iyi seç.ve gideceğin takılacağın mekanları tabiiki.bu kadar acımasız olmayalım arkadaşlar.ileriki yıllarda öyle bi alışıyosunki gitmek gelmiyo içinden benim son senem keşke burda kalabilsem yani.

08 Oca 2007 19:16

foto

bestarcher

[guardian]

55 mesaj

10gissems demiş ki:
şşşttt çok ayıpp balıkesirin heryeri-herşeyi güseldir Kahkaha Kahkaha Kahkaha

bende sana katılıyorummmm Surprised

13 Oca 2007 15:09

foto

bestarcher

[guardian]

55 mesaj

slmmm bne geldimmmmmmmmmmmmmmm

13 Oca 2007 15:11

foto

tolosa

72 mesaj

balıkesir de olupta canı sıkılanlar balıkesir e fizik olarak gelmiş derim

18 Oca 2007 12:19

foto

Sciende

[Stardust]

41 mesaj

ortamini kuramamis anti -sosyal kisiliklerin kotuledigi mezun olduktan sonra da aranilan guzel universite Smile

03 Şub 2007 12:10

foto

Fussy

[POSEİDON]

66 mesaj

arkadaşlar aklı olan varsa balıkesiri yazmasın şehir olarak kendine bile faydası olmayan bi yer burda yaşam köydekinden faksızzz ama çok ucuz burda eve çıkacaksın ve ev ortamı yapacaksın o zamana bütün büyük şehirlerden daha güsel diyebilirm

03 Şub 2007 19:42

foto

BYdanger

[kıng of ..]

10 mesaj

arkadaslar benımde balıkesırde 3. senem ve balıkesırde hayat sıze akar sız balıkesıre uymayacaksınız uysanız zaten hayat zından ollur
arkadas ortamı unıv. ve ev ortamınısı kurduysanız hayat bence mukemmel ben ankaradan geldımmm ve ankarayı aratmıyor ara sıra aklımısa esınce ızmır ve ayvalık yapıorus ya hayat gusel olumlu dusunun bıras ver coskuyu anlıycan

03 Şub 2007 20:26

foto

chess

272 mesaj

10gissems demiş ki:
şşşttt çok ayıpp balıkesirin heryeri-herşeyi güseldir Kahkaha Kahkaha Kahkaha

aferin kızz kesinlikle yasamasını bilirsen heryer guzeldir.. bi balıkesirde ikamet eden olarak... çok da rezil degil...hiç bişey yoksa körfeze gidin.. yoksa goturen ben rehberlik ederim valla

03 Şub 2007 22:40

fotografi yok

16melda16

1 mesaj

2 caddeden oluşan bi şehir düşünün..asfat diye bi şey yok ve her yer çamur. kampüs dağ başında.ve bunun gibi bi çok şey.arkadaşlar ben sizin yerinizde olsam mecbur kalmadıkça buraya gelmezdim.son senem benim.(çok şükür)

06 Şub 2007 23:15

foto

November Rain

6 mesaj

ayvalık myo güsel yaa ben ordan mezunum...

17 Şub 2007 15:19

fotografi yok

damma

[o_O]

37 mesaj

bnde blkesr ünwde okuyrm ama sındırgı myo da peq blkesrli sayılmam gerçii bnm okuduum yer daaa çok köyy gibi bnce merkez daa ii;)

19 Şub 2007 23:23

foto

acureal

172 mesaj

balıkesir e 1 kere gitmistim gercekten bende rezalet biyer diye ayrılmıstım ama daha kotuleri de var onları dusunup sukretseniz daha mantıklı olur.

06 Mar 2007 12:57

foto

erkekantlya

[huseyin32]

4 mesaj

ben balıkesır unıversıtesı turısm işletmeciliği ve otelcilik okulu seyahat işletmeciliği 4 .sınıf btioyo hey be balıkesırı balıkesır yapan tek sey btioyo

27 Mar 2007 00:31

foto

Görkem

132 mesaj

türkiyenin en büyük köyüne kurulmuş olan bi üniversiteye düşmüşsünVery Happy

04 Nis 2007 17:33

fotografi yok

TeknikFaul

95 mesaj

bende balıkesir smyo ilk yılım berbat biyer merkezde okuyanlar hiç boşuna entry girmesin ya sinir oluyorum anafatarlar cad. takılın çok bilee ama burası çok pasif bi şehirrr yinede idare etmek lazımm

13 Nis 2007 18:17

foto

emre 3417

[RENKSİZ]

6917 mesaj

o kadar da değildir yahu sizde ne yaptınız bydanger doğru söylüyor hayatı yaşayacaksın bak nasıl geçer o zaman vakit

14 Nis 2007 14:52

foto

patlucan

[back]

12160 mesaj

ben akcaylıyım valla bizim oralar iyi
hele de kışları istanbuldayım
allah kolaylık versin size Kahkaha

16 Nis 2007 23:30

fotografi yok

TeknikFaul

95 mesaj

emre 1974 demiş ki:
o kadar da değildir yahu sizde ne yaptınız bydanger doğru söylüyor hayatı yaşayacaksın bak nasıl geçer o zaman vakit

al bide burdan yak !

19 Nis 2007 11:39

Yeni başlık gönder   Cevap gönder

Forumlar:  Kampüs: balıkesir üniversitesi offf nasıl bi ortama düştük...

Sayfa:   Önceki       Sonraki