OGZL.net sosyal platform
Üye Girişi »

Yeni başlık gönder    Cevap gönder

Forumlar:  Kampüs: balıkesir üniversitesi offf nasıl bi ortama düştük...

forumlarda ara:

Sayfa:      Sonraki

Yazar

sheyyy

[hehe]

512 mesaj

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

17 May 2006 16:21

[Offline] Mesaj gönder Bu mesajı rapor et     Alıntıyla Cevap Ver
foto

sheyyy

[hehe]

512 mesaj

j*a*l*e demiş ki:
çok mu kötüü

berbat fena fean çok fenaaa Crying or Very sad

17 May 2006 16:25

foto

sheyyy

[hehe]

512 mesaj

j*a*l*e demiş ki:
yapma yaa Hass daha ne kadar ordasın

walla inşalah 1.5 ay sonra bursadaım

17 May 2006 16:27

foto

sheyyy

[hehe]

512 mesaj

avalon demiş ki:
kız intaar etti

anlamadı ben Rolling Eyes

17 May 2006 16:31

foto

davy jones

[1.9.0.3.]

331 mesaj

bi balıkesirli olara size hak veriorumm..hakkate nkampüs kötü..gözünü seveyim ben bursanın,uludagın..

06 Haz 2006 23:43

foto

Shibumi

[dinamizim]

132 mesaj

üç senedir bu lanet şehirdeyim inşallah seneye kurtulacam.balıkesir, her şeyi sıfırla çarpmaktır yani yutan elemandır...

23 Haz 2006 19:33

foto

raiggonen

176 mesaj

şükür et bunu bulamayanlar da var üniversite kapılarına girmek için kaç kişi uğraşıyoz insanoğlu işte nankördür sen odtü yü de beğenmezsin

22 Tem 2006 14:58

foto

notalone

5 mesaj

arkadaşlar bende size katılıyorum 2 sene okudum 5 sene yaşlandım orda hiç bi aktivite yok berbat ötesi biyer ulaşım yok hayat felç wooten arkadaşıma katılıyorum bursanın gözünü seveyim ben yaaaherşey var herşey offff offff

24 Tem 2006 01:51

foto

cakal

[psikomad]

1789 mesaj

gezmeye mi gidiyorsunuz okula, yoksa aleme akmak için mi, yoksa okumak için mi? poposunu gezdiremedi diye şehre lanet okumak ne demek? her yerin bir güzelliği var. şükretmesini bilmeyen her zaman sınırlara mahkumdur. balıkesirin güzel insanına kurban olun siz.

ben okuduğum yerde akşam bir marketten aldığım bardakların poşette şıngırdaması üzerine içinde olduğum taksi dolmuş un yerel halktan olan müşterileri tarafından bira şişesi sanılması üzerine "öğrenciler ahlakı bözuyor sarhoş hepsi " sözleri eşliğinde tartaklanmaya maruz kaldım. işin ilginci dolmuşta olayı ateşleyen kişinin karakoldaki muayenesinde 200 promilin üstünde alkollü olmasıydı, bende adamı camiden yeni çıktı dolmuşa bindi o ruh haliyle bi yanlış yaptı sanıyordum.....

adam olun şükredin, öğrenmenin tadını çıkarın bi iş bulup kendi paranızı kazanmaya başladığınızda istediğiniz kadar gelmemekte serbestsiniz. istanbuldan çıkmazsınız isterseniz.

27 Tem 2006 04:08

foto

cakal

[psikomad]

1789 mesaj

bu arada merkezi beğenmeyen sahil şeridini dolaşsaydı, bandırma, kapıdağ, ayvalık, edremit, dalyan, ören, erdek, cunda, akçay, altınoluk..

27 Tem 2006 04:10

foto

Tuor Carnesir

7 mesaj

ben balikesirliyim ve ordan nefret ederek ayrildim. hiç de pişman deilim. iyiki üniyi de orda okumadim. ama son halini bilmediğim için bişey diyemicem

29 Tem 2006 10:43

foto

Tuor Carnesir

7 mesaj

pardon ya bu soru tek online sen oldugun için gisem sana...
burda msjlasma sınırlı oldugu için problem.bu problemi ortadan kaldıracak bildigin bi yontem var mı???

29 Tem 2006 10:45

foto

cakal

[psikomad]

1789 mesaj

tuor carnesir demiş ki:
ben balikesirliyim ve ordan nefret ederek ayrildim. hiç de pişman deilim. iyiki üniyi de orda okumadim. ama son halini bilmediğim için bişey diyemicem

tuzu kuru olana dar gelir balıkesir doğrudur. miami ye gidin. bi şehirden nasıl nefret edier insan? çok ciddi ailevi problemleri balıkesirde yaşamış olman lazım..

29 Tem 2006 18:34

foto

dark_wind

236 mesaj

ya bilmiyorum ama sakarya daha beter bi yer gibi geliyor bana...
arkadasım balıkesirde okudu guzel bi yer diyodu ama liseyi orda okumstu:d Very Happy

31 Tem 2006 13:25

foto

muratschnell

[confusion]

34 mesaj

haha blkesir guzeldır ya hele de kafa dengı arkadaslarınız varsa guzeldır. gercı kampusumuzun duvarları bıle daha yok ama olsun ıdare edecez artık .

17 Ağu 2006 23:58

foto

Jour

11 mesaj

walla arkadaşların olsa da ancak 1 sene çekilir.hadi bir sene de tatil yörelerinde hayatını yaşa o kadar...2 seneden sonra okumak azap...hiç bir sosyal aktivitesi olmayan bu şehiri büyük şehirden gelen bizler böyle görüyoruz.ancak hayatında sinemayı görmemiş insanlar da buranın mükemmel olduğpunu düşünebilir.ben bir ist ve izmirli olarak balıkesir üni. sosyal açıdan yetersiz olduğunu düşünüyorum.okumak için geliyorsakta okulda sadece okuyacak değiliz ya:)sinema,aquapark,tiyatro,kaliteli bir cafede yozlaşmış beyinlerden uzak kaliteli bir ortamda kahve içmek isteyen de içemeyecek mi?siyasi parti muhabbetini hiç eklemiyorum....

18 Ağu 2006 12:24

foto

turself

[Eduard]

703 mesaj

arkadaşlar üniversitenizin kıymetini bilin gerçi balıkesir i bilmiyorum belki gerçekten bahsettiğiniz kjadar hoktn bi yer olabilir ama sanırım bizim maraştaki şu meşhur k.maraş sütcü imam kadar olamaz Very Happy

26 Ağu 2006 18:30

foto

Shibumi

[dinamizim]

132 mesaj

millet boş boş atmış evet okumaya geldim balıkesire peki de köyden farksız bi şehirde okusan nolur bee otdü yü beğenmezmişim ulan kaç defa otdü gördün hayatında üniversite diye oraya derim ben türkiyenin en büyük 3 ilinin ortasında olupta bu kadar boktan bi şehir yok bee haa bi de balıkesirde kşı anlatayım her yerden çamur akıyo başkan sağolsun her yeri köstebek yuvası gibi yaptı ulan şehrimn yolu yok bee yazı hiç söylemeyeyim tozdan geçilmiyo öyle durduğunuz yerden bok atmyın o armut kafalarınız monitöre yaklaştırın at gözlüklerinizi çıkartın kıçınızı yırtın adam gibi çalışın bu çekilmez memlekete gelmeyin yoksa milli kuvvetler aşağı anafartalar yukarı takılır durursunuz çok sert oldu ama bu kadar kötü bi memleket balıkesir

30 Ağu 2006 00:28

foto

dasqwer

1 mesaj

yaşamasını bilene balıkesir gayet güzel bir şehirdir.. tamam fazla alternatifin olmayabilir ama burasınında bir çok güzelliği var.. ama dediğim gibi bunları bilene...

14 Kas 2006 22:08

fotografi yok

emrecik

35 mesaj

bende balıkesirde okuoyum ama bence insanın yasadıgı sehir bi yere kadar onemli olan arkadasları balıkesirden nefret eden arkadasların bence en buyuk sebebi yeni gelmiş olmaları olabilir hemde kafa dengi insanlar bulamamıslarsa gercekten cekilmeyebilir ama beterin beteri wardır arkadaslar

15 Kas 2006 22:02

Yeni başlık gönder   Cevap gönder

Forumlar:  Kampüs: balıkesir üniversitesi offf nasıl bi ortama düştük...

Sayfa:      Sonraki