OGZL.net sosyal platform
Üye Girişi »

Yeni başlık gönder    Cevap gönder

Forumlar:  Seri ilanlar: konservatuvarlıdan piano, çello, solfej dersleri verilir

forumlarda ara:

Yazar

piii

4 mesaj

konservatuvara hazırlananlara veya sadece ders almak isteyenlere mimar sinan güzel sanatlar üniversitesi devlet konservatuvarı lisans öğrencisinden;
iyi şarkı söyleyebilmek için solfej(nota eğitimi ve söyleyebilme),ritmik,duyuş veya piano, viyolonsel(çello)(çellosu olmayana alması için yardım ederim dersleri uygun ücretle verilir.
ilgilenenlere duyrulur!
http://img208.imageshack.us/my.php?image=piielllobc4.jpg

21 May 2008 23:18

[Offline] Mesaj gönder Bu mesajı rapor et     Alıntıyla Cevap Ver
foto

d21k

[THE POLICE]

2440 mesaj

umarım hayat iyidir....bu denli müzisyen az bulunuyor...ne mutlu ülkemizin müzikalitesini azda olsa ayakta tutan müzik eğitimi almış sanat insanlarına Smile

"" sting & the police fanclub turkey ""

22 May 2008 00:59

foto

takilma adami

[dildarbesi]

6632 mesaj

umarım ılan yerını bulur.
bende cok ılan verdım burdan ders vermek ıcın ben bulamadım umarım sen bulursun ogrencı : )

22 May 2008 01:07

foto

d21k

[THE POLICE]

2440 mesaj

tonmaisterr demiş ki:
umarım ılan yerını bulur.
bende cok ılan verdım burdan ders vermek ıcın ben bulamadım umarım sen bulursun ogrencı : )

olsun işte reklam Smile

22 May 2008 01:18

foto

piii

4 mesaj

d21k demiş ki:

olsun işte reklam Smile

burası seri ilanlar köşesi ders,burs,alınık,satılık herşey verilebilir sn kendi işine bak,burda profesyonel müzik eğitimi veren bir müzisyenin işini baltalayacağına,illa birileriyle uğraşacaksan orda birsürü muhabbet etmek isteyen kız var git onlara laf at...bu önemli bir ilandır ilanımı kirletme...

04 Haz 2008 23:33

Yeni başlık gönder   Cevap gönder

Forumlar:  Seri ilanlar: konservatuvarlıdan piano, çello, solfej dersleri verilir