OGZL.net sosyal platform
Üye Girişi »

Yeni başlık gönder    Cevap gönder

Forumlar:  Gündem: ''benim ne işim var ali sami yen'de oğul''

forumlarda ara:

Yazar

AniMme

19306 mesaj

birinin adı emine ermiş. şehit oğlu aytaç ermiş'e anneler günü'nde çiçek getirmişti. sağ olsaydı oğlu aytaç getirecekti o çiçekleri. bu kez o getirdi çiçekleri oğlunun mezarına.
diğer annenin adı ise nuray yayla... şehit oğlu mehmet yayla'nın mezarı başındaydı anneler günü'nde. için için ağlıyordu yıllardır. "her zaman ağlıyoruz oğul" diyordu. fakat, nuray anne konuşmasında öyle bir cümle kurdu ki; bu ülkedeki fenerlisi, trabzonlusu, beşiktaşlısı, galatasaraylısı, siirtlisi, mardinlisi, sivaslısı, kayserilisi, karşıyakasporlusu, rizelisi, antalyalısı, oftaşlısı milyonlarca futbolseverin yüreğini dağladı. nuray anne, onca yaşına rağmen, galatasaraylı şehit oğlu için 10 mayıs cumartesi günü ne yaptığını anlattı. nuray anne, o gün koyu bir galatasaraylı olan şehit oğlu için ali sami yen stadı'na gitti. stada giremedi ama önünde, şampiyonluğu kutlayan galatasaraylılar'ın içinde durdu. sanki oğlu yaşıyordu da, o da onunla gitmiş orada eğleniyordu... o dakikaları anlattı muhabirimize ve ekledi: "yoksa benim ne işim var ali sami yen'de oğlum..."

http://videogaleri.hurriyet.com.tr/video.aspx?s=5&vid=2422

12 May 2008 19:04

[Offline] Mesaj gönder Bu mesajı rapor et     Alıntıyla Cevap Ver
foto

beattlejuice

[anarşist]

6200 mesaj

başları sağolsun...

gündemciler muhabir tutmuş demek...konuda öyle yazıyor..

12 May 2008 19:14

foto

DoN CoRLeoNE

[Yeşil ARMY]

484 mesaj

[b]allah sabir versin...[/b]

12 May 2008 20:16

foto

Chica

[Şam-Pi-Yon]