OGZL.net sosyal platform
Üye Girişi »

Yeni başlık gönder    Cevap gönder

Forumlar:  Gündem: kanaltürk koza davetiye'ye satıldı

forumlarda ara:

Sayfa:   Önceki       Sonraki

Yazar

trapezos72

1584 mesaj

persona non grata demiş ki:

sanada önerim yazdıklarımı iyi oku daha iyi anla.
öneri ekolü... aman tamam kızma kardeşim...biz senle aynı yöne gitmiyoruz zaten...o yüzden sen bana yüklen ben sana...kızmadan ama...( çünküm kendimi biliyorum...pisleşiyorum soona Wink )...tamam ben yanlış anlamış olayım..ama bi anlatıver akp nin %47 almasını nasıl sağladı bu kerkenez... Wink

12 May 2008 19:59

[Offline] Mesaj gönder Bu mesajı rapor et     Alıntıyla Cevap Ver
foto

ilkNNur

16133 mesaj

karşıt fıkırlerı böğürmek olarak algılayan bır zıhnıyet

muhalefete böğürmek olarak bakan,monarşik bir sistemin çocukları

özgürlük dersiniz farklı fikirlere saygınız yok

bu memlekette konusmak ıcın ılla sıyasete mı atılmak gerekıyor

napsın gazetecıler,çekırdek çitleyıp magazın haberlerı mı yapsınlar

12 May 2008 20:11

foto

trapezos72

1584 mesaj

birincisi farkında degılsın ayrıldıgımız tek nokta tuncay özkan. gazeteci kimliği ile izmirde, caglayanda, tandogan da meydanlarla boş boş bögürecegine, siyasete atılması gerekirdi, %47'nin sorumlusu degıl baş sorumlularından biri carpıtma.
yaw sen beni iiice çarpıtıcı yaptın...bişeyi çarpıttığım yok...öz eleştiri yap kendine...ben ne yazdım bu nasıl anlaşılır acebaa diye...bence senin türkçe derslerine müzikçi yada dinci girdi hadi itiraf et..."baş sorumluılarından biri" ifadesinden ne anlamalıyım ben...82 bin tane baş sorumlu var da onlardan biri sadece ...dediğini ve bu yüzden benim bu küçük ayrıntıyı kaçırdığımı mı çıkaracas buradan...ayrıca ayrıldığımız tek yer tuncay özkan değil....burada hafif çıldırışta yazıyor olmamın nedeni de biraz şuı ki...ona yüklenmekle...onun değer verdiği şeyleri, ona omuz verenleri, onlarca sivil toplum örgütünü de hafife almış olduğunun farkına varmaman...verdiğin örnek star...boş boş böğürmek...o meydanlarda "böğüren" onca insandan neden bu garibanı cımbızlıyosun...anlamadım...niyetinden şüpheliyim...tek noktada ayrılıyosak ...bu bi gerçekse...ben intaara gidiyorum... Wink

12 May 2008 20:18

foto

trapezos72

1584 mesaj

gazetecinin işi siyasetçi gibi meydanlarda evet böğürmek değil bunu yapan bir akpli yardakcı gösterin bu bir.
halk anlamadı ki kendısını bir toba kömüre bir poşet makarnaya muhtac edenleri, evine gelen erzak paketlerinin üstündeki ampule oy verdi. bu iş istesekte istemesek te beğensekte beğenmesekte bu kadar basitti.
ah be abicim...inanma bu yalanlara..torba kömüre vs...bu yalan sadece yalan da değil türklüğe hakaret...menderesin demirelin çillerin özalın oyları bugün tayipte...bu kadar basit...

12 May 2008 20:22

foto

trapezos72

1584 mesaj

bigün utanacaksın bunları söylediğine...ama dediğim gibi..eğer olursa...( ki bende karamsarım)...başarılırsa...bu sessiz olmalı...

12 May 2008 20:29

foto

trapezos72

1584 mesaj

trapezos72 demiş ki:
bigün utanacaksın bunları söylediğine...ama dediğim gibi..eğer olursa...( ki bende karamsarım)...başarılırsa...bu sessiz olmalı...
kendime alıntı yapıyorum
bu sessiz olmalı nasıl bir cümledir yaw....bedenci mi geldi bizinm edebiyata acaba...düzeltme...bu sensiz olmalı Very Happy Very Happy Very Happy

12 May 2008 20:30

foto

trapezos72

1584 mesaj

bu sefer kı ne menderesın tek partılı donemden gecısın ruzgaryla gelısı nede ozal ın yasaklıların , evren'in halka parti gösterme yanlışlığı arasından tek basına sıyrılısı bu seferkı fakir fukara, mazlum ve din edebiyatı. ve maalesef cok iyi işlemekte. sonu gelsınde ben utanayım kolay gelsın.
o rüzgar, o yasak, o yol göstermeleri bi daha gözden geçir...hangisinin sloganları arasında din ve fukaralık yok bi sonraki topicte tartışırız....

12 May 2008 20:38

foto

Chica

[Şam-Pi-Yon]

1038 mesaj

animme demiş ki:
"bize kimse sahip çıkmadı. yalnız, çaresiz bırakıldık. lisansımızı iptal ettiler. vergi borçları yüzünden kanalın kapısında icra memurları bekliyordu.
direncinizin kazanması adına bunu yaptım. çarem kalmamıştı. "
tuncay özkan

koza grubu'nun ilk işi, 7 aydır maaş alamayan kanaltürk çalışanlarına yarından itibaren ödeme yapması olacak.

ben bu işten kıl kaptım nasıl oluyor bunlar bahane bence hadi bakalım buyrun cenaze namazına

13 May 2008 00:34

foto

trapezos72

1584 mesaj

aralarında en cok dini kullanan demıreldı gecmısın ancak hıc bır zaman ılımlı ıslamlar velev ler konsulamazdı bıle he ayrıca tuncay özkan abımız chp den aldıgı 4 mılyon ytl yı gerı verekmı partıye verdıgı hasarın haddı hesabı yok. siz tuncayın arkasından gıtmeye devam edın. adam yılın satısını yaptı.
4 trilyon olayını ılımllı medyadan okuyosun da ondandır Wink)...

13 May 2008 09:30

foto

hieyth

[zavazingo]

14968 mesaj

ilknnur demiş ki:
evet kanalturk satıldı

yerıne daha ıı olan cumhurıyet tv gelıyor

alsınlar tepe tepe kullansınlar kanaltur uSmile
derincilerde daha avrasya tv falan filan birsuru daha kanal var ne gerek var yenisine

13 May 2008 15:56

foto

Godet

[79'üretimi]

540 mesaj

gazeteciydi, meşhur oldu, 52 trilyonu cebe indirdi ve yürüdü.
üzerine daha yorum yapmaya bile gerek yoktur aslında.
bu meşhur gazeteci başka kanal açarsa onu da 50 trilyona satabilir...
böylece alelade bir gazeteci, mazlum milyonlarla değil coşkun trilyonlarla kucaklaşır.
bunun adına paranın gücü denir. her insanı dürten bir güçtür bu.
bu arada memleketin idealist insanları bozuk para gibi harcanır. harcandıklarını bile farkedemeden... konduramazlar... sebebini ararlar hemen, çok borçları varmış vah vah derler, inanmak isterler... öyle ki, gerçeği söyleyenlere bile kızarlar...
çünkü gerçekler çok acıdır...

tuncay özkan'ın tüm bu parayı, ideallerimiz uğruna harcaması dileğiyle...

13 May 2008 20:11

foto

ilkNNur

16133 mesaj

sanane kardeşim sen mılletın gemıcıklerının aldıgı kanal ve gazetelerın hesabını sor once

kendı parası nereye harcarsa harcar

idealıne harcıyacakmıs,sen önce kendı basına sectıgın adamların paralarını sor onlar sana harcamakla yukumlu elın gazeteccısı degıl

borcları olabılırde olmayabılırde,sen o gazeteyı alana bak fettullah,sızın paralarınızla alınıyor

pekı senın cebıne gıdıyor mu

hayır

13 May 2008 20:33

foto

ilkNNur

16133 mesaj

hieyth demiş ki:
derincilerde daha avrasya tv falan filan birsuru daha kanal var ne gerek var yenisine

sen ızlemessın rahatsız edıyorsa

13 May 2008 20:34

foto

AniMme

[(.)(.)]

19697 mesaj

tuncay özkan canlı yayında satışın nedenlerini anlattı. ancak bugün satış haberini "www.bizkaçlirayız.com" başlığıyla veren radikal gazetesi genel yayın yönetmeni'ne söz geldiğinde neredeyse bir öfke nöbeti geçiriyordu.

"öyle plazalarda oturup, orada patron yalakalığıyla, topladığın paralarla göbek büyütüp, genel yayın yönetmenliğini yapmak kolay. biz kaç lirayız değil, bizim namusumuz satılık değil. sen hiçbir şey satın alamazsın alçak. kaç paraysa maaşın söyle bana ben sana göndereyim. çok param var bugün. sattım kanaltürk'ü çok param var artık.
ismet berkan sana sesleniyorum. kaç para istiyorsun? kaç kuruşsun sen. köpek bu bahçeden karşı bahçeye havladığı zaman iyi köpek, o bahçeden bu bahçeye havladığı zaman kötü köpek olmaz. köpek her zaman köpektir. alçak, namussuz. buradaki çalışan arkadaşlarım 8 ay maaş almadılar. 8 gün dayanır mısın alçak."

13 May 2008 21:19

foto

Lamseri

[Trbznspr]

7921 mesaj

$ ın gücü adına

14 May 2008 14:55

foto

ilkNNur

16133 mesaj

adamlara bak ya,atv satılır sabah satılır

bu adamlar nerden buluyorda alıyor buraları denmez

kanalturk satılır kım hangı parayla kımın destegı ıle alındı denmez de

nıe satıldı dıe yaygara kopar

14 May 2008 14:58

foto

sea i

[35]

18366 mesaj

godet demiş ki:
gazeteciydi, meşhur oldu, 52 trilyonu cebe indirdi ve yürüdü.
üzerine daha yorum yapmaya bile gerek yoktur aslında.
bu meşhur gazeteci başka kanal açarsa onu da 50 trilyona satabilir...
böylece alelade bir gazeteci, mazlum milyonlarla değil coşkun trilyonlarla kucaklaşır.
bunun adına paranın gücü denir. her insanı dürten bir güçtür bu.
bu arada memleketin idealist insanları bozuk para gibi harcanır. harcandıklarını bile farkedemeden... konduramazlar... sebebini ararlar hemen, çok borçları varmış vah vah derler, inanmak isterler... öyle ki, gerçeği söyleyenlere bile kızarlar...
çünkü gerçekler çok acıdır...

tuncay özkan'ın tüm bu parayı, ideallerimiz uğruna harcaması dileğiyle...

para 25 milyon dolar kanalın borçlarına anca yetiyor bakınız zevkten satılmadı akp iyi kuşattı sıktı aldı hepsi bu işkembeden sallamayın!!

14 May 2008 15:28

foto

hieyth

[zavazingo]

14968 mesaj

www.bizkacparayiz.com zuuuuuuuuuahahahhahahahahaha

14 May 2008 16:48

foto

hieyth

[zavazingo]

14968 mesaj

say say bitmez

14 May 2008 16:49

foto

hieyth

[zavazingo]

14968 mesaj

tuncay alcagi yenisini kursun, aglamasina gerek yok kimsenin. chpde para cok degilmi bagis yapiversin deniz bey uc bes milyon dolarcik yine yeni yeniden

14 May 2008 16:51

Yeni başlık gönder   Cevap gönder

Forumlar:  Gündem: kanaltürk koza davetiye'ye satıldı

Sayfa:   Önceki       Sonraki