OGZL.net sosyal platform
Üye Girişi »

Yeni başlık gönder    Cevap gönder

Cnbc-e Severler:  Forum: Heroes number one !

forumlarda ara:

Yazar
2- Heroes
3- Heroes
4- Prison break
Heroes seyredecekseniz divx kalitesinde ve iyi bir ses sistemi ile birlikte seyretmenizi tavsiye ederim...

11 Haz 2007 13:27

[Offline] Mesaj gönder    
ben birinci sezonu bitirdim. 23 bölüm. bazı sitelerden bölümleri indirebiliyorsunuz. alt yazılarıda indirdikten sonra özelikle bilgisayardan seyrediyorsanız gom player ı öneririm çünkü altyazılarda bazen senkron bozukluğu olabiliyor.gom 'da bunu rahatça halledebiliyorsunuz. ses sisteminizde eğer iyi ise keyfine doyulmaz dakikalar sizi bekliyor demektir. ben normalde dizi seyreden biri değilimdir. fakat bu bambaşka Smile 1. sezon bitince kendimi bir an boşlukta hissettim Smile 2. sezon için sonbaharı bekleyeceğiz artık. heroes bölümlerini indirme, gom player yükleme alt yazı entegre etme gibi sorularınızı buraya yazabilirsiniz.
herkese keyifli seyirler.
Artık dayanamıyorum Heroes verin bana Wink

11 Haz 2007 14:00

[Offline] Mesaj gönder    
foto

mimiko

GAD  

11 Haz 2007 17:30

[Offline] Mesaj gönder    
Heroes 'ta en sevdiğiniz kahraman hangisi ? Sebepleri ile birlikte burada paylaşalım.
- Heroes hakkında herşey -

11 Haz 2007 19:04

[Offline] Mesaj gönder    
foto

Tuncaa06

[Fugitive]

hacı bırak heroes'u yaww... Smile
herkesin mi özel güçleri olur,
elini sallayan bi özellik kazanıyor..
herkes bişey yapıyor kendimi kötü hissediyom diziyi izlerken ama çok ilginç bi dizi orası öyle 1. sezonu güzel bağlayıp bitirdiler... Wink

12 Haz 2007 12:44

[Offline] Mesaj gönder    
http://www.ugo.com/programs/nbc/heroes/interact.asp

tıklayın çıkan sorulara cevap verin ! acaba siz hangi kahramansınız ? Wink

12 Haz 2007 16:02

[Offline] Mesaj gönder    
ben sylar'ım
:D:D
harika bi dizi
ben 2 kere bitirdim
çok fenaaaaaaa
SmileSmileSmile

14 Haz 2007 12:42

[Offline] Mesaj gönder    
Peter çok mıymıntı. Ağlak bir tip.
Sylar'da da tarz yok. O kadar özelliğin var halen konserve açıcağı şeklinde adam öldürüyorsun.
Hintli prof. ztn leş. O polis olanda geri zekalı. Uranyum adam ha patladım ha patlatıcam. Başka muhabbeti yok. Peter'ın abisi..Kardeşim sen uçuyorsun..Superman olmuşsun. Halen senatör olucam diye kasıyorsun. O anti karizma Japon'da gitsin babasının holdingin başına otursun. Kızlarla parti yapsın milyonlarıyla..Ne varsa o görünmez adam da vardı.. En cool'u o..diğerleri yaramaz..

15 Haz 2007 01:07

[Offline] Mesaj gönder    
gelip özelime bir şey sormayın !!! heroes hakkındaki herşeyi burada yazacağım...

15 Haz 2007 14:11

[Offline] Mesaj gönder    
ne denebilirki süper bi dizi.cnbc-e de bugüne kadar izlediğim en güzel dizi tabi ghost whisperer unutmamak lazım.

15 Haz 2007 18:48

[Offline] Mesaj gönder    
eee madem bu kadar hayranı war bu dızının sıze ustunde 3 gundur delı gıbı dusundugum bısey sorcam...dızıdekı hangı karakter olmak ısterdınız peter petrelli yi ben kaptım ona gore Wink

27 Haz 2007 11:59

[Offline] Mesaj gönder    
o çinli japon ben olurum:D

02 Tem 2007 23:18

[Offline] Mesaj gönder    
2. sezonda dizinin karakterlerine dair, ortada spekülasyon ve dedikodu boyutunda olmakla beraber, bazı bilgiler dolanıyor:

Yeni Karakterler:

Maya - latin kökenli, 20'li yaşlarda, ilk bölümde karşımıza çıkacak
Kane - yaşlanmayı engelleyebilen 20 li yaşlarda, avrupalı havasına sahip bir amerikalı
Princess Keriyama - Hiro'nun Japonya'da geçen geçmişinden bir karakter
April - Gay bir amigo kızı, ayrıca bir de kötü amigo kızı May 'i görüyoruz
Georgie ve Blackie - Ricky yönetimindeki iki iskoç hırsız
Bob - 40 yaşında, çok güçlü bir organizasyonun gizli yüzü (linderman gibi sanki)
Kincaid - New York Police Department Dedektifi
Monica - 20'li yaşlarında, çok güzel, African-American

Bunlara ek olarak, 2si aşağıdaki gibi olmak üzere diziye 4 tane de kalıcı oyuncu katılıyor;

Claire'ın yeni erkek arkadaşı
Micah'nın gerçek annesi (surrogate mother - taşıyıcı anne)

Bizi kalabalık bir 2.sezon bekliyor olacak. Olsun, gelsin, yeni insanlar, yeni yeni özellikler...

17 Tem 2007 14:22

[Offline] Mesaj gönder    
Yeni başlık gönder   Cevap gönder

Cnbc-e Severler:  Forum: Heroes number one !