OGZL.net sosyal platform
Üye Girişi »

Yeni başlık gönder    Cevap gönder

Sıpalar ve Diğerleri:  Forum: sevdiklerinize sevdiğinizi söylemeyi yarına ertelemeyin

forumlarda ara:

Yazar

ozgurcocuk

[yalnızzzzz]

Evet arkadaşlarrr.Biz insanoğlu başımıza kötü olaylar gelmedikce çevremizdekilerin değerini bilmiyoruzz. Cok yakın bir zamanda hatta bugünlerde başımda kötü bir olay var. ablamın beyin ameliyatı öncesi ve sonrası.
Hepimizin içinde aile fertlerine karşı ayrı bir sevgi vardır. Yalnız bir eksikliğimiz varki bu sevginin boyutunu sadece biz biliyoruz ve onlara bunu yansıtmakta eksik kalıyoruz. Öyleki ne zaman düşsek, ne zaman moralimiz bozulsa veya üzülsek ilk adres onlardır. Hayatın geçici heveslerine öyle kapılıyoruz ki onları ihmal ediyoruz. Şimdi düşünüyorumdaaa ben onu çok seviyorum ama ona bu sevgimin yüzde kacını gösterdim bilmiyorummm. Son pişmanlık fayda etmez demiş atalarımız. Ben bu olayı yaşadım ve silkindimm. Bence hepimiz silkinmeliyiz ve etrafımızda bizi seven bizden olan insanlara karşı daha fazla sevgi gösteren kişiler olmalıyız. Hatta bunu simdi yapın. Bu yazdığınızı okur okumaz sevdiklerinizi arayın ve seni seviyorum deyin. İyiki varsın deyin. Fırsatınız varken. Yarının ne getireceği belli olmayan bu dünyada sevginizi sevdiklerinizden ertelemeyinnn.

10 Eyl 2007 12:47

[Offline] Mesaj gönder    
Yeni başlık gönder   Cevap gönder

Sıpalar ve Diğerleri:  Forum: sevdiklerinize sevdiğinizi söylemeyi yarına ertelemeyin